Powerbanks

Voor iedere relatie een passende powerbank bedrukt met logo

De gepersonaliseerde powerbank is dus zeer geschikt als relatiegeschenk met bedrukking of als een leuke weggever. Geef de powerbank met opdruk bijvoorbeeld weg op een beurs of tijdens een open dag. Laat ook eens een powerbank bedrukken of graveren met een leuke tekst en geef deze weg op festivals. Bezoekers zullen dit absoluut enorm waarderen, omdat een powerbank juist tijdens dit soort gelegenheden erg handig is. Niemand wil immers zonder telefoon komen te zitten. Uiteraard kun je daarnaast ook andere merchandise van uw bedrijf weggeven, zoals bedrukte sleutelhangers. Het powerbank relatiegeschenk is echter een functionele gadget, dat bij bijna elke gelegenheid passend is om weg te geven. Bovendien is het ook een zeer nuttig geschenk, dat waarschijnlijk veel gebruikt zal worden. Daardoor krijgen veel mensen uw tekst of bedrijfslogo te zien. Dit is natuurlijk ontzettend goed voor uw naamsbekendheid!

Powerbank bedrukken: het geschenk van nu

Een bedrukte powerbank geven als relatiegeschenk wordt steeds populairder. Maar wat is een powerbank eigenlijk? Dit is een externe batterij waarmee u eenvoudig mobiele apparaten kunt opladen. Zo voorkomt u dat uw mobiele apparaat onderweg uitvalt. Powerbanks zijn geschikt voor veel verschillende apparaten die via een USB zijn op te laden. Zo kunnen uw zakelijke relaties met dit relatiegeschenk bijvoorbeeld hun tablet, smartphone of smartwatch opladen. Doordat we steeds vaker en steeds langer gebruik willen maken van onze mobiele apparaten is een bedrukte powerbank niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Jong en oud draagt een powerbank mee in de tas, zodat zij altijd en overal hun smartphone of tablet kunnen opladen.

 

 

Diverse soorten powerbanks met opdruk

Er zijn heel veel verschillende soorten bedrukte powerbanks verkrijgbaar. De powerbanks met bedrukking worden immers gebruikt door jong en oud en bedrukt voor verschillende gelegenheden. In het assortiment multimedia met bedrukking vindt u daarom bedrukbare opladers en powerbanks in allerlei maten en stijlen. Zo zijn er voordelige ronde powerbanks verkrijgbaar en koopt u voor een zacht prijsje ook een stijlvolle driehoekige powerbank. Wilt u flink uitpakken? Kies dan voor de prachtige powerbank van bamboe, waarmee u hoogwaardige kwaliteit uitstraalt. Daarnaast kunt u een stijlvolle retro powerbank laten bedrukken of kiezen voor een handzame powerbank die aan een sleutelhanger gehangen kan worden. Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. Bovendien kunnen bijna alle typen powerbanks in veel verschillende kleuren geleverd worden. Dat geldt natuurlijk ook voor de bedrukking van uw powerbank.

 

Tip: bent u opzoek naar een duurzame powerbank waarmee uw relaties hun mobiele apparaten kunnen opleiden? Kies dan voor een bedrukbare solar charger, waardoor u eenvoudig oplaadt door middel van zonne-energie. Deze solar chargers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Kies bijvoorbeeld een multifunctionele charger of een solar charger met een leuk design. Ook zijn er kleine, goedkope varianten van deze powerbank op zonne-energie verkrijgbaar.