Speakers en Speakeraccessoires

Bedrukte speakers als relatiegeschenk

Met een gepersonaliseerde speaker geef je een luxe en feestelijk geschenk aan relaties. Nu kunnen zij altijd luisteren naar hun favoriete muziek in het park, op festivals of onderweg. Je kunt de speakers al in kleine aantallen laten bedrukken met tekst, logo of andere opdruk. Zo heb je gelijk het perfecte artikel in handen voor een jongere doelgroep. Maar een bedrukte speaker doet het ook goed als kerstgeschenk, eindejaarsgeschenk of als presentje bij een jubileum of afscheid. Je hebt keuze uit een ruim assortiment dat voortdurend wordt uitgebreid met nieuwe modellen luidsprekers met logo. Zo vind je altijd een speakerrelatiegeschenk dat past bij jouw doelgroep, jouw doelstellingen en jouw budget.

 

Bluetooth speakers: zo werken ze

De meest populaire speakers zijn de bluetooth speakers. Je verbindt uw telefoon door middel van een bluetooth signaal met de speaker: deze zal dan automatisch het geluid uit de telefoon versterken en afspelen. Zo kun je altijd muziek van uw telefoon afspelen, of dat nu van mp3-bestanden is of vanuit een app zoals Spotify of YouTube. De batterijen in deze speakers worden steeds beter en duurzamer zodat je extra lang van de muziek kunt blijven genieten. Wanneer de accu leeg is laad je de bluetooth speaker weer op via een bijgeleverde USB-kabel. Of natuurlijk met een bedrukte powerbank of solar charger met bedrukking!

 

Van mini speaker tot mega box

Ben je  op zoek naar een weggever met opdruk? Of juist een luxe geschenk voor een speciale gelegenheid? Bij ons vind je allerlei verschillende speakers. Zo spelen je relaties muziek af op de manier die zij willen. Wanneer jij jouw bedrijfsnaam en/of logo laat bedrukken op de speaker, ben je er bovendien zeker van dat je erg lang onder de aandacht blijft: bedrukte speakers zijn multimedia geschenken met logo die zeer lang worden gebruikt. Een bluetooth speaker met bedrukking is immers een handig hebbedingetje dat zowel prospecten, bestaande klanten, zakenpartners als collega’s graag van je zullen ontvangen.

 

Diverse soorten speakers met bedrukking

Wij leveren bedrukte speakers in allerlei soorten en maten. Zo kun je bijvoorbeeld eens denken aan een waterdichte bluetooth speaker. Een waterdichte bluetooth speaker is ideaal te gebruiken in de badkamer. Maar de speaker zal ook zeker hoge ogen gooien wanneer jouw relaties op vakantie gaan en zij heerlijk kunnen genieten van een waterdichte speaker aan het zwembad. In ons assortiment vind je ook speakers met logo die tevens een lamp zijn. Dit zijn bedrukte speakers met een funky design met ingebouwde lamp welke ook nog eens van kleur kan veranderen. Ook deze speakerlamp is te bedrukken en beschikbaar in waterdichte outdoor-variant.

 

Hoe worden speakers met bedrijfslogo opgeladen?

De te bedrukken speakers uit onze collectie worden met USB-oplaadkabel geleverd. Per type bedrukte speaker verschilt het soort oplaadkabel, waarbij de meest gangbare maat micro-USB is. Met behulp van deze oplaadkabel kunnen je relaties de bedrukte speaker eenvoudig opladen door deze met de netstroom te verbinden, precies zoals zij gewend zijn van mobiele telefoons en veel andere elektronische apparaten in huis. Speakers met bedrijfslogo zijn via de bijgeleverde USB-kabel ook aan een laptop of computer te verbinden. Op deze manier kunnen relaties de bedrukte speaker gebruiken om het geluid van een film of serie te verbeteren.

 

Relatiegeschenk speakers met logo voor belangrijke relaties

Verschillende speakers uit het assortiment relatiegeschenken met logo kun je laten bedrukken en aan massa’s mensen weggeven. Zo kun je de speakers met logo uitdelen op de beurs of speakers bedrukken en als weggever inzetten op opendagen. Daarnaast zijn er ook luxe speakers met bedrukking, deze lenen zich meer voor het onderhouden van erg belangrijke relaties. Zo is er de speaker powerbank, een draadloze oplaadbare speakerlamp met minimalistisch design en een draadloos oplaadstation met speaker. Deze te bedrukken luidsprekers zijn duurdere relatiegeschenken en daarom bedoeld voor grote zakenpartners of collega’s die echt een keer in het zonnetje gezet moeten worden.