Categorieën
Prijs

t/m

Kleur

Stylussen

Een stylus pen met logo: bedrukte pen voor touchscreen

De stylus pen met logo is een modern en praktisch relatiegeschenk. Een stylus pen met opdruk heeft twee uiteindes: een uiteinde met schrijffunctie en een uiteinde met een siliconen dopje om aantekeningen te maken op de touchscreen van tablets en smartphones. Bedrukte stylus pennen maken het makkelijker voor relaties en toekomstige klanten om notities te maken op mobiele apparaten. Met een stylus pen met bedrukking kunnen relaties snel en nauwkeurig werken en daarnaast voorkomt het vingerafdrukken op het scherm van een tablet of telefoon. Omdat stylus pennen het leven net iets makkelijker maken, zal dit relatiegeschenk zeker gewaardeerd worden. Bent u op zoek naar andere praktische en technische relatiegeschenken? Laat multimedia weggevers bedrukken en geef uw klanten een handig cadeau dat ze vaak kunnen gebruiken.

 

Een stylus balpen: modern en praktisch relatiegeschenk voor elke doelgroep

De sierlijke en praktische stylus pennen zijn voor meerdere doelgroepen relevant en daarom goed te gebruiken voor marketing. Hoewel stylus pennen met logo op zich door iedereen gebruikt kunnen worden omdat de pennen ook een schrijvende functie hebben, zijn de te bedrukken stylus pennen voor uw zakenrelaties en bijvoorbeeld doelmarkten uit de ITC-wereld. Deze mensen zullen direct weten waar de touch pen voor gebruikt wordt en het relatiegeschenk extra waarderen. Bij Promotie.nl Relatiegeschenken kunt u touch screen pennen bedrukken met logo maar ook met een pakkende quote of een website. De bedrukte stylus balpen is een herinnering aan uw klant of zakenrelatie, iedere keer wanneer deze de stylus pen met logo in de hand heeft.

 

Slimme marketing met bedrukte touch pen 

Bij Promotie.nl kunt u stylus pennen bedrukken om uw relaties en klanten een bruikbaar cadeau te geven waardoor ze u niet zullen vergeten. Het drukoppervlak van de touch pen met logo leent zich uitstekend voor websites, bedrijfslogos en korte quotes. U kunt echter ook een stylus pen bedrukken met een hashtag voor een bepaalde actie of simpelweg om ervoor te zorgen dat de hashtag veel gebruikt zal worden. Op die manier worden offline en online marketing op een slimme manier gecombineerd. Bedenk altijd goed voor welke doelgroep de stylus pen met opdruk het meest relevant is want voor sommige markten zijn andere relatiegeschenken misschien beter. Zo kunt u bij Promotie.nl ook oordopjes bedrukken, notitieboeken van print voorzien of zelfs paraplu’s met branding bestellen.

 

Op zoek naar een goedkope stylus pen met logo? Bestel online!

Er zijn verschillende soorten stylus pennen in het assortiment bedrukbare telefoon en tablet accessoires te vinden. Sommige stylus pennen komen met handige extra’s zoals een LED-lampje of een plug-in. Per bedrukbare stylus pen heeft u keuze uit diverse kleuren en opdrukmogelijkheden. U krijgt van tevoren een digitale drukproef toegestuurd ter goedkeuring en pas wanneer u akkoord bent met het design, drukpositie en kleuren zullen we beginnen met stylus pennen bedrukken.

 

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het bedrukken van stylus pennen of wilt u direct bestellen? Neem contact met ons op en wij helpen u verder