Tabletstandaards en accessoires

Tablet promotie artikelen bedrukt met logo

Bijna iedere huishouden heeft er één in huis. De tablet is een onmisbaar hulpmiddel in het dagelijks leven. Wilt u wat opzoeken, leuke foto’s maken of een film kijken? Een tablet is het juiste middel hiervoor. Tablets hebben vaak een standaard uitstraling. Met leuke tablet accessoires, zoals een tablet hoes met foto, drukt u een persoonlijke stempel op de tablet. Doordat relaties graag hun tablets personaliseren, zijn reclame tablet accessoires zeer geschikt om in te zetten als relatiegeschenk. U kunt de tablet hoes bedrukken, maar u kunt ook andere leuke accessoires laten personaliseren zoals huishoudartikelen. Uw relaties zullen de promotie tablet geschenken zeker waarderen en bovendien wordt het artikel ook dagelijks gebruikt. Uw logo zal altijd in beeld komen, waardoor u profiteert van tastbaar bereik.

 

Van gepersonaliseerde tablet hoes tot oordopjes

Het assortiment tablet accessoires is zeer uitgebreid. U vindt altijd een gadget dat bij u past. Denk bijvoorbeeld aan stylus pennen of powerbanks. Deze zijn allemaal zeer geschikt als give away op beurzen en open dagen. Voor een echt luxe geschenk kiest u voor een gepersonaliseerde tablet hoes met naam. Uiteraard kunnen wij de geschenk tablet accessoires naar wens laten bedrukken, bijvoorbeeld met uw eigen logo en/of een originele tekst.

 

Uw tablet geschenk bestelt u eenvoudig online

Uw tablet hoes met foto of tekst en alle andere accessoires kunt u direct online bestellen. In het bestelproces kunt u precies aangeven wat het gewenste aantal en kleur is. U ontvangt altijd een digitale drukproef, zodat u kunt zien hoe uw tablet promotie artikelen eruit komen te zien. Pas na goedkeuring van de drukproef zullen wij uw tablet accessoires bedrukken. Heeft u nog twijfels? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en een offerte op maat.