Telefoonstandaards

Gepersonaliseerd smartphone hoesje en andere accessoires bedrukt met logo

Niemand gaat het huis uit zonder smartphone. De smartphone is het product wat u hoogstwaarschijnlijk het meeste gebruikt op een dag. Met een gepersonaliseerd smartphonehoesje heeft u iets waardoor u uzelf kan onderscheiden. De gepersonaliseerde smartphone hoesjes worden vaak voorzien van een foto en andere leuke accessoires, zoals bedrukte oordopjes. Een gepersonaliseerd smartphone hoesje is daarom ideaal als relatiegeschenk. U kunt de smartphone accessoires ook weggeven op beurzen, evenementen of open dagen. Laat al uw smartphone accessoires bedrukken met uw bedrijfslogo of slogan en profiteer van uw zichtbare logo dat op hoesje van de smartphone is bedrukt. U kunt bijvoorbeeld ook denken aan het bedrukken van een smartphone hoesje met foto. Zowel jong als oud zal een smartphone hoesje met foto waarderen.

 

Profiteer van een groot bereik met uw bedrukte smartphone hoesjes

Omdat iedereen constant de telefoon in de hand heeft, zal uw gepersonaliseerde mobiele telefoonhouder extra goed opvallen. Keer op keer zal uw logo en/of tekst in beeld komen. Hierdoor stijgt het herinneringspercentage van uw logo of slogan aanzienlijk. Zeker wanneer u gebruik maakt van felle kleuren. Door de felle kleuren zal het oog van uw relaties direct op het hoesje vallen en wordt uw bereik groter dan u in eerste instantie zou denken. De smartphone accessoires doen het zeer goed tijdens informele evenementen, zoals festivals. Ook grotere modellen zoals tablet hoesjes kunt u prima laten bedrukken met uw eigen logo.

 

Denk ook eens aan het bedrukken van smartphone accessoires

Niet alleen de smartphone is ontzettend leuk, maar denk ook eens aan andere bedrukbare promotiematerialen die u als relatiegeschenk kunt geven. Deze smartgadgets bieden net wat meer innovativiteit dan bijvoorbeeld een bedrukte pen of opvouwbaar tasje. Zo is het geven een bedrukte virtual reality bril helemaal van deze tijd. Maar ook de populaire bedrukbare selfiestick blijft een populair geschenk. Voor al uw personeel dat regelmatig in de auto zit voor het werk is een usb car charger met bedrukking onmisbaar. 

 

Smartphone hoesje en accessoires bedrukken? Bestel direct online

U kunt niet alleen uw smartphone hoesje personaliseren, maar al onze smartphone accessoires zijn te bedrukken met uw eigen tekst en/of logo. U kunt direct online aangeven of u uw smartphone hoesje met foto of tekst wilt laten bedrukken. Ook geeft u hier het gewenste aantal en de juiste kleuren aan. Op de digitale drukproef kunt u precies zien hoe uw gepersonaliseerde smartphone hoesje eruit komt te zien. Pas na uw goedkeuring beginnen wij met de bedrukking. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Zij kunnen u tevens voorzien van een passende offerte.