Medailles

Festival gadgets en give aways voor het hele seizoen

Tijdens het festivalseizoen trekt iedereen eropuit naar de leukste feesten en evenementen. Bereik uw relaties tijdens het seizoen met de leukste en origineelste festival gadgets. Uw relaties zullen een leuke en praktische geschenk zeker waarderen. Val op tijdens het festivalseizoen en laat de gadgets bedrukken met uw logo en/of tekst. Met de bedrukte geschenken profiteert u niet alleen van een groot bereik maar ook van meer naamsbekendheid.

 

Vindt inspiratie in een breed assortiment festivalgadgets

Het assortiment festivalgadgets is zeer breed. U vindt voor iedere festival en ieder moment een passend geschenk. Populaire festival gadgets zijn o.a. de polsbandjes, frisbees en bidons. Deze vrolijke gekleurde artikelen zorgen voor een enthousiaste en positieve ontvangst. Schenk uw relaties tijdens het festival ook een praktische festival artikelen, zoals powerbanks voor het opladen van smartphones, selfie sticks en poncho’s voor regenachtige dagen. Uiteraard is het mogelijk om al uw festival artikelen te bedrukken met uw logo en/of originele tekst.

 

De leukste festival artikelen bedrukt met logo

Uw festival gadgets bestelt u eenvoudig en snel online. Tijdens uw online bestelling kunt u ons precies aangeven wat het gewenste aantal, kleur en opdruk is. Bent u er nog niet helemaal uit? Neem contact op met onze medewerkers voor persoonlijk advies en een offerte op maat. U heeft tevens de mogelijkheid om voor uw bestelling een sample of digitale drukproef vooraf aan te vragen. U weet van te voren precies wat u bestelt en komt nooit voor verrassingen te staan.