Schmink

EK voetbal gadgets voor het komende kampioenschap

Onze oranje toppers staan dit seizoen weer op het veld om te strijden voor de Europese titel. Daar willen wij ze maar al te graag in steunen, dus kleuren wij met z’n allen oranje. Van de straten tot in de kleding en zelf onze hapjes worden allen in rood-wit-blauw of oranje gekleurd. Dit is hét moment van samenhorigheid en daardoor ook een perfect moment om als ondernemer jouw naam op de kaart te zetten. Dit kan met de leukste EK gadgets en weggevers die je kan laten personaliseren met jouw eigen logo en/of tekst.

 

Oranje supportersartikelen voor de echte EK fans

Het belangrijkste is het kiezen van het juiste EK weggevertje. De keuze is reuze en dat maakt het soms lastig. Begin bij het begin. Wie is je doelgroep? Wil je bijvoorbeeld kinderen verrassen met een uniek EK geschenk, dan een stadiontoeter erg leuk om weg te geven. Wil je een geschenk weggever in een beautysalon, kies dan voor iets grappigs en ludieks, zoals een schminkstickje. Of verras een brede doelgroep met een uniek oranje t-shirt met eigen opdruk. Voor iedere doelgroep en gelegenheid vind je hier een passend supportersartikel.

 

Met jouw persoonlijke EK weggevertjes zit je altijd goed

Tijdens het Europees Kampioenschap worden er duizenden oranje weggevertjes uitgedeeld. Hoe maak jij dan nog het onderscheid? Daar kunnen wij je bij helpen. Je hebt al bepaald wat interessant is voor de doelgroep om te ontvangen. Nu is het van belang om je doelstelling in kaart te brengen. Wil je dit feestelijke moment bijvoorbeeld gebruiken om een product op de kaart te zetten, dan is een opdruk in de vorm van een full colour afbeelding of een leuke quote geschikt. Kies je ervoor om het artikel in te zetten voor naamsbekendheid, kies dan voor een opdruk van je logo of bedrijfsnaam. Hiermee maak jij het verschil!

 

Jouw EK geschenken bedrukt met logo en/of tekst

De mogelijkheden voor het bedrukken met oranje artikelen zijn eindeloos. De opties kunnen per artikel verschillen. In de webshop kan je eenvoudig je wensen in kaar brengen. Kies naast de gewenste aantallen bijvoorbeeld ook voor je opdrukkleur etc. Wanneer wij jouw wensen hebben ontvangen, zullen onze studiomedewerkers een digitale drukproef opmaken. Dit is een digitaal exemplaar van jouw EK artikel met opdruk. Pas wanneer je akkoord bent met dit voorbeeld zullen wij het drukproces starten. Zo ben je er zeker van dat het eindresultaat aan je verwachtingen voldoet. Uiteraard kan je bij vragen of voor een persoonlijk advies op maat altijd contact met ons opnemen.