Aroma

Bedrukte huishoudelijke artikelen nodig?

Met bedrukte huishoudelijke artikelen zit u altijd goed. De huishoudproducten zijn praktisch, leuk en staan altijd in het zicht van uw relaties, waardoor uw naam altijd goed in beeld komt. De huishoudelijke geschenken zijn niet alleen geschikt om weg te geven als relatiegeschenk, maar kunnen ook ingezet worden als prijs bij win-acties en prijsvragen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke schatkist met naam of een gepersonaliseerd fotoalbum. Ook praktische geschenken voor onderweg, zoals opvouwbare boodschappentasjes, doen het altijd goed. Wij kunnen alle huishoudelijke relatiegeschenken bedrukken met uw eigen logo en/of tekst.

 

Alles voor in huis: van bedrukte emmers tot gepersonaliseerde theepot

De huishoudelijke relatiegeschenken variëren van praktisch keukengerei tot originele eye-catchers voor in de huiskamer. Dankzij de diversiteit aan artikelen vind u altijd een geschenk dat bij uw relatie past. Ook het moment van geven is belangrijk bij het maken van uw keuze. Verras uw relaties bijvoorbeeld met een emmer met opdruk tijdens het voorjaar. U kunt de emmers bedrukken met een leuke tekst om de voorjaarsschoonmaak een extra vrolijke boost te geven.

 

In het najaar kunt u uw relaties juist weer verblijden met een originele theepot met tekst. U kunt ook de theepot bedrukken met een leuke afbeelding of uw eigen logo, waardoor er een meer betrokkenheid ontstaat tussen u en uw relaties. De gepersonaliseerde theepot is ook leuk om weg te geven in combinatie met bedrukte theeglazen of mokken.

 

Verras uw relaties met originele huishoudproducten

U kunt al uw huishoudelijke artikelen direct online bestellen. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven hoe u het relatiegeschenk wil laten bedrukken. Daarnaast kunt u hier ook aangeven wat het gewenste aantal en kleur is. Bent u er nog niet helemaal uit? U heeft altijd de mogelijkheid om een sample of digitale drukproef van het artikel aan te vragen. Bovendien staan onze medewerkers altijd voor u klaar met een persoonlijk advies  en een offerte op maat. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.