Dubbelwandige glazen

Liefde gaat door de maag

Een relatiegeschenk moet impact maken wil het zijn effect behalen. Hoe persoonlijker en bruikbaarder het geschenk des te langer je naam zal blijven hangen. Dit maakt voeding gerelateerde artikelen zeer geschikt als relatiegeschenk. Want van lekker eten wordt iedereen immers blij. De voeding gerelateerde geschenken zijn uitermate geschikt als luxe relatiegeschenk. Laat bijvoorbeeld een serviesset bedrukken en geef deze cadeau tijdens een jubileum. Daarnaast zijn deze geschenken ook perfect voor inzet in de horeca. Bedrukte suikerzakjes en servetten met logo zijn hier praktisch onmisbaar.

 

Relatiegeschenken voor ieders smaak

Een relatiegeschenk is niet zomaar een promotiemateriaal. Het is een persoonlijk cadeau en een verlangstuk van je merk. De keuze van het geschenk is dus uitermate belangrijk. Denk van te voren goed na over waar, waarom en voor wie je het geschenk wil inzetten. Wil je bijvoorbeeld iets praktisch weggeven aan alle beursbezoekers? Kies dan voor een bedrukte flesopener. Wil je juist iets weggeven aan een grote klant tijden de opening van zijn nieuwe zaak. Kies dan voor een wijngeschenk. Zo is er voor iedere gelegenheid, doelgroep en doel een passen geschenk binnen ‘eten en tafelen’ te vinden.

 

Laat ook jouw relatiegeschenken bedrukken met logo

Vergroot ook de impact van jouw relatiegeschenk en laat deze bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst. Deze persoonlijke toevoeging op het geschenk zal grote waarde hebben bij de ontvanger. Bovendien zijn de relatiegeschenken voor eten en tafelen gebruiksvoorwerpen. Dat houdt in dat deze bijna dagelijks gebruikt worden, waardoor ook de opdruk van jouw logo en/of tekst dagelijks in beeld komt. Dat zal jouw naamsbekendheid zeker ten goede komen. Wanneer je jouw bestelling plaatst, ontvang je altijd een digitale drukproef. Hierop kan je precies zien hoe jouw relatiegeschenk met opdruk eruit komt te zien. Ben je er nog niet helemaal uit of wens je een advies op maat? Neem dan contact met ons op.