Mokken

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Geef een mok met logo cadeau

Bent u op zoek naar een origineel cadeau of relatiegeschenk? Bedrukte mokken zoals een mok met tekst of een mok met foto, zijn het ideale cadeau voor uw gewaardeerde relatie. Door middel van woord of beeld kunt u immers op een zeer persoonlijke manier uw waardering uitspreken. Zo kunt u kiezen voor een beeld dat kenmerkend is voor jullie succesvolle samenwerking of voor een complimenterende tekst. Het krijgen van een gepersonaliseerde mok is daarmee meer betekenisvol dan het ontvangen van een standaard relatiegeschenk. Bovendien is een mok of beker een voorwerp dat in het dagelijks leven veel gebruikt wordt. Hoeveel mokken of bekers koffie drinken uw klanten per dag? Door uw relatie bedrukte mokken of bekers te schenken worden zij dagelijks op een positieve manier herinnert aan uw bedrijf.

 

Mok bedrukken met tekst

Veel relatiegeschenken worden door de ontvanger enkel gezien als een vriendelijk gebaar. Nuttig, bruikbaar en persoonlijk zijn ze helaas lang niet altijd. Wanneer u wel een persoonlijk en bruikbaar cadeau wilt geven is een mok laten bedrukken of een beker bedrukken een goed idee. Immers worden bekers en mokken dagelijks gebruikt op de werkvloer, zelfs meerdere keren per dag. Zo is een kopje koffie onmisbaar bij de start van de dag op kantoor. Ook bij een zalige lunch of tijdens een vergadering worden mokken en bekers veelvuldig gebruikt. Dit maakt een mok met tekst een succesvol relatiegeschenk om weg te geven. U kunt mokken of bekers bijvoorbeeld bedrukken met een inspirerende quote. Ook kunt u ervoor kiezen om het cadeau met een eigen, persoonlijke tekst te laten bedrukken. Wat dacht u van een leuk compliment met betrekking tot jullie zakelijke relatie? De mogelijkheden voor het bedrukken van drinkwaren zijn eindeloos!

 

Mokken of bekers bedrukken: diverse varianten

Promotie.nl Relatiegeschenken biedt veel verschillende typen mokken en bekers aan die bedrukt kunnen worden. Er zit dus altijd wel een model bij dat past bij de gelegenheid en bij wat u uit wilt stralen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het bedrukken van een vintage mok of laat een eco bamboe mok bedrukken? Ideaal voor wie graag een duurzaam relatiegeschenk geeft. U kunt bij ons dus bekers en mokken in ontzettend veel verschillende kleuren, materialen en vormen bestellen om deze vervolgens te laten bedrukken met een tekst, logo of foto. Wilt u uw relatie liever verrassen met een geschenk dat zij overal mee naar toe kunnen nemen? U kunt bij ons ook Dopper drinkflessen bedrukken!

 

Een uniek geschenk: een gepersonaliseerde mok met foto

Bij Promotie.nl Relatiegeschenken is het ook mogelijk om mokken en bekers met een foto te bedrukken. Door middel van een mok met foto kunt u uw boodschap op een leuke en speelse manier overbrengen. Een logo op mok is een leuk geschenk om weg te geven, maar met een gepersonaliseerde mok zult u uw relaties zeker verrassen. Zo kunt u bijvoorbeeld een mok laten bedrukken met de namen van uw relaties. De mok met naam erop is dan erg leuk om weg te geven tijdens verjaardagen of gewoon als bedankje. Omdat de fotomok in full colour bedrukt wordt, kunt u helemaal zelf bepalen hoe het design eruit komt te zien. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een witte mok met logo en naam in uw eigen huisstijlkleuren of u laat een complete foto op mok bedrukken. Daarnaast kunt u de bedrukte mok ook leuk combineren met andere geschenken, zoals een bedrukt schort of andere bedrukte drinkwaren zoals bedrukte bidons.

 

Bedrukte mokken voor in uw bedrijfskantine

Een werkdag start pas echt goed na een heerlijk kopje vers gezette koffie. Uiteraard zijn mokken en bekers om die reden niet weg te denken uit de bedrijfskantine. Wilt u mooie koffiemokken hebben op kantoor en tegelijkertijd werken aan uw naamsbekendheid? Kies dan voor een mok met logo. Door uw mokken en bekers te bedrukken met het logo van uw bedrijf, wordt uw huisstijl overal zichtbaar. Deze worden immers door het hele kantoor gebruikt. U vindt ze terug in de kantine, bij de bureaus en tijdens vergaderingen. Ook klanten en relaties kunt u wanneer zij uw kantoor bezoeken laten drinken uit deze gepersonaliseerde mokken. De gekleurde mokken met opdruk zorgen bovendien voor een vrolijk detail in de bedrijfskantine.

 

Tip: laat de mok personaliseren met de namen van uw collega’s zodat iedereen altijd zijn eigen koffiemok met naam heeft!