Kinderen, Peuters en Baby's

Spellen bedrukken voor het onderwijs

De bedrukte spellen kunnen op ieder moment weggegeven worden. De kindergeschenken doen het perfect als weggever op leuke evenementen, zoals speelfestijnen, kermissen maar zijn ook perfect om in te zetten als leermiddel. Verras kinderen bijvoorbeeld met puzzels, kleurboeken en speelkaarten. Allemaal leuke spellen waarmee kinderen spelenderwijs kunnen leren. Zo zijn de bedrukte speelkaarten zeer geschikt om op een leuke manier rekensommen uit te leggen en zijn kleur- en spellenboek uitermate geschikt om op speelse wijze diverse vraagstukken op te lossen. Ook snoepgoed als weggevertje is leuk om te geven aan kinderen.

 

Kies uit vele spellen, knuffels, rugzakken en meer

Laat u verrassen door de vele kindergeschenken en spellen. Het assortiment met kindergeschenken is zeer divers en bevat veel artikelen die leuk zijn voor jong en oud. Vrolijk bijvoorbeeld de kantine op met bedrukte speelkaarten, zorg voor extra aandacht met ballonnen als één van uw medewerkers jarig is of zorg voor vermaak in een wachtruimte met onder andere kleurpotloden en kleurboeken. Daarnaast kunnen de kindergeschenken ook heel praktisch zijn om weg te geven. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bedrukte kinderrugzak voor na de vakantie? Deze kunt u cadeau geven in combinatie met een veiligheid geschenk, zodat ze veilig over straat kunnen.

 

Verras al uw relaties met relatiegeschenken voor kinderen

U kunt direct online en heel eenvoudig uw kindergeschenken bestellen. Hiermee verrast u niet alleen de kinderen, want deze geschenken zijn leuk voor jong en oud. Heeft u al een keuze kunnen maken? Geef dan uw gewenste aantal, kleur en bedrukking aan in het besteltraject. Onze medewerkers zullen uw bestelling met zorg verwerken. Bovendien heeft u uw bedrukte spellen al binnen 8 werkdagen in huis (tenzij anders vermeld) en kunnen u en uw relaties van het eindresultaat genieten. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers via telefoon, mail of chat. Neem ook eens een kijkje in één van onze showrooms.