Klokken, horloges en weerstations

Klokken bedrukken

Klokken bedrukken: vergroot je naamsbekendheid door een klok met logo te schenken aan je zakelijke relaties. Blijf bij de tijd en bestel nu je promotiemateriaal uit ons grote assortiment van bedrukte klokken, wekkers en horloges. Ieder klok geschenk is beschikbaar in diverse kleuren en maten en kan naar wens gepersonaliseerd worden.

Gepersonaliseerde klok met logo en/of tekst als relatiegeschenk

Een klok met logo is een origineel geschenk dat u aan uw relaties kunt schenken. De klok met bedrukking zal in de huiskamer geplaatst worden en zal ieder moment van de dag gebruikt worden. Uw logo komt zo frequent in beeld waardoor uw bereik en naambekendheid nog groter wordt. Daarnaast is een klok met tekst en/of logo ook geschikt voor in uw kantoorinterieur. De klok met opdruk zorgt ervoor dat uw huisstijl overal terugkomt. Hierdoor krijgt u een professionele uitstraling en wordt de binding met uw bedrijf vergroot.

Combineer de klok met andere bedrukte bureauartikelen, zoals een kalender met opdruk of bedrukbare rekenmachine en maak een onuitwisbare indruk!

Wandklok met logo of een logo klok voor op het bureau?

Bij Promotie.nl vindt u diverse klokken voor ieder interieur. Naast diverse bureauklokken vindt u ook leuke wandklokken met logo. De bureauklokken zijn leuke geschenken om weg te geven aan uw medewerkers of relaties. De bureauklok met fotolijstjes, het sportman flex klokje en de bureauklok Astro zijn ware eyecatchers voor op het bureau. Wilt u uw relaties verrassen met duurzame relatiegeschenken met opdruk? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres en is de Waterklok Waterworld precies wat u zoekt.

Naast de bureauklok en wandklok met logo kunt u uw relatie ook een weerstation met bedrukking schenken. Hiermee kunt u niet alleen de tijd aflezen, maar weet u ook wat voor weer het wordt. Uiteraard kunnen de weerstations evenals de klokken bedrukt worden met uw logo en/of tekst.