Lampen en Gereedschap

Gereedschap bedrukken

Met reclame gereedschap “werkt” u aan uw relaties. Bedrukte gereedschap en veiligheidsartikelen komen altijd van pas. Bekijk ons assortiment en verras uw relaties met een uniek relatiegeschenk!

Gepersonaliseerd gereedschap voor een groot bereik

Gereedschap is een praktisch relatiegeschenk dat bij iedere klus boven water wordt gehaald. Of het nu om een klein klusje gaat of een grote verbouwing, met bedrukt gereedschap slaat u de spijker op zijn kop. Helemaal wanneer u het gereedschap met logo en/of tekst laat bedrukken. Door het frequent gebruik van het gereedschap komt de bedrukking herhaaldelijk in beeld, waardoor uw naamsbekendheid wordt vergroot. In ons uitgebreide assortiment vindt u onder andere bedrukbare rolmaten, zakmessen met bedrukking en complete gereedschapssets met opdruk! Laat uw gereedschapsrelatiegeschenk bedrukken met een persoonlijke boodschap zoals: “zet ‘m op handige Harry” of een andere leuke tekst, en zorg ervoor dat u niet snel vergeten wordt!

Bestel uw gereedschap eenvoudig online

Net als de andere bedrukbare relatiegeschenken in ons assortiment zijn al uw gereedschappen direct en eenvoudig online te bestellen. Heeft u precies gevonden waar u naar op zoek was? Tijdens uw online bestelling kunt u precies aangeven wat uw wensen zijn met betrekking tot kleur, aantallen etc. Wilt u uw gereedschap of veiligheidsartikel bedrukken in een speciale kleur? Bedrukking in uw PMS kleuren is bij Promotie.nl ook mogelijk! Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een digitale drukproef ter goedkeuring. Pas nadat u hier akkoord op heeft gegeven zullen wij het bedrukkingproces starten.