Paraplu's bedrukken

Paraplu's bedrukken

Een paraplu bedrukken met uw logo is een zeer gewaardeerd relatiegeschenk. Paraplu’s komen namelijk altijd van pas, zeker hier in het regenachtige Nederland. Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment en laat de paraplu geheel naar wens bedrukken, bijvoorbeeld met uw slogan, bedrijfslogo of een originele tekst.

Keuze uit vele bedrukte papraplu’s: golfparaplu’s, opvouwbare paraplu’s en meer!

Bij Promotie.nl vindt u bedrukbare paraplus in verschillende soorten, maten en kleuren. Er is dus altijd een model die past bij de uitstraling van uw bedrijf. In ons assortiment vindt u onder meer opvouwbare paraplu’s met opdruk, bedrukte golfparaplu’s en poncho’s met bedrukking. Ook bieden wij diverse bedrukte stormparaplu’s aan, waarvan een aantal zelfs tegen windstoten van 100 km/uur bestand is! Wanneer u daarvoor kiest, heeft u dus een relatiegeschenk in handen met de hoge kwaliteit die uw relaties van u gewend zijn! Bent u op zoek naar een ander hoogwaardig relatiegeschenk? Neem dan een kijkje in ons assortiment bedrukbare Senz paraplu’s. Dit zijn duurzame relatiegeschenken van goede kwaliteit. Bovendien hebben deze een aerodynamisch design.

Een paraplu met uw logo: een bruikbaar relatiegeschenk

Wanneer u een onderneming heeft of als freelancer werkt, is het goed om regelmatig uw dank en waardering uit te spreken naar goede zakelijke relaties. Zij zullen uw gebaar enorm waarderen en vinden het uiteraard leuk om iets te krijgen. Bovendien is het natuurlijk ook een heerlijk gevoel om iets te kunnen weggeven! Wist u dat bedrukte relatiegeschenken ervoor zorgen dat uw relatie vaker aan uw bedrijf denkt en eerder geneigd is om iets terug te doen voor u of uw bedrijf? Creëer daarom die zo gewenste blijvende herinnering met een leuk en praktisch relatiegeschenk. Een mooie paraplu bedrukt met uw logo of een pakkende tekst is hier bij uitstek geschikt voor! De bedrukte paraplu zal, in ons regenachtige landje, immers zeer regelmatig gebruikt worden. Bovendien geeft het bedrukken van een paraplu niet alleen de mogelijkheid om uw logo, maar ook een tekst af te drukken. Zo kunt u de paraplu bijvoorbeeld voor heel goede relaties laten personaliseren. Uw relaties zullen het krijgen van een paraplu bedrukt met uw bedrijfsnaam, logo of slogan dan ook zeker waarderen. Doordat u uit vele soorten en maten kunt kiezen geeft u tenslotte altijd een geschenk dat past bij uw bedrijf en bij wat u uit wilt stralen!

Paraplu met opdruk als geschenk voor iedere doelgroep

Helaas wonen wij in een regenachtig kikkerlandje waar een paraplu zeer regelmatig van pas zal komen. Aangezien de regen voor niemand een uitzondering maakt, is een paraplu voor iedereen een handig gebruiksmiddel. Het geven van een paraplu’s als relatiegeschenk valt dan ook altijd bij iedereen in de smaak. Zeker buitenlandse relaties, die wellicht niet aan ons herfstachtige weer gewend zijn, zullen een dergelijk geschenk enorm waarderen. Ongeacht leeftijd, geslacht, inkomen en ga zo maar door. Heeft u als bedrijf dan ook een brede doelgroep? Met een paraplu zit u altijd goed!