Relatiegeschenk zonnebrand

  •  Goede kwaliteit
  •  Scherpe prijzen
  •  Veel ervaring

Relatiegeschenk zonnebrand

Geeft u een relatiegeschenk in de vorm van zonnebrand, dan weet u zeker dat dit goed uitpakt. De kleine verpakking is ideaal om te geven en mee te nemen op reis. Uw bedrijfsnaam komt duidelijk in het zicht waardoor uw naamsbekendheid snel zal toe nemen.

 

Gratis offerteBel ons: 026-3333522

 

Een relatiegeschenk in de vorm van zonnebrand: een spray of een crème?

Bij Promotie.nl heeft u de keuze om voor een zonnebrand te gaan in de vorm van een spray of een crème. Er zijn diverse verpakkingen mogelijk, bijvoorbeeld met een transparante dop of een matte dop. Hecht u veel waarde aan de bescherming die de zonnebrand biedt? U kunt bij ons uit verschillende zonnefactors kiezen. Wilt u een vakantie-proof setje samenstellen? Dan kunt u er ook voor kiezen om een set te geven van een creme en aftersun. Wij bieden u een passende oplossing, zodat uw relatiegeschenk in de vorm van zonnebrand volledig aansluit bij uw wensen en behoeften.

Kom langs in de showroom

Wilt u graag meer informatie hebben over een goodie op het gebied van lichamelijke verzorging die u heeft gezien in onze webshop? Dat horen we graag. U bent van harte welkom in onze showroom in Arnhem. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken, zodat ons deskundige team voor u klaarstaat. U kunt ons telefonisch spreken op het nummer 026-3333522. Wilt u graag nu weten wat uw relatiegeschenk in de vorm van zonnebrand gaat kosten? U kunt gratis en vrijblijvend een offerte ontvangen binnen 15 minuten!

Andere bezoekers bekeken ook:

Ritual geschenkpakket | Relatiegeschenken wijn | Kalender relatiegeschenk