Relatiegeschenk zonnebril

Malibu Trans zonnebril

€0,99Excl. btw

Zonnebril California

€3,95Excl. btw

Sun Ray zonnebril

€1,15Excl. btw

zonnebril met camera

€65,95Excl. btw

retro zonnebril

€0,90Excl. btw

opvouwbare zonnebril

€1,15Excl. btw

zonnebril australia

€0,75Excl. btw

Looking Wood zonnebril

€1,25Excl. btw

Zonnebril crocket

€3,05Excl. btw

Sun Ray kristal

€1,60Excl. btw

Mykit zonnebrand

€6,85Excl. btw

Zonnebril duotone

€15,50Excl. btw

Arena zonnebril

€1,15Excl. btw

Maverick zonnebril

€4,96Excl. btw

Mitchell zonnebril

€16,15Excl. btw
  •  Goede kwaliteit
  •  Scherpe prijzen
  •  Veel ervaring

Relatiegeschenk zonnebril

Met een relatiegeschenk in de vorm van een zonnebril haalt u meteen de zomer in huis. Een bedrukte zonnebril heeft namelijk een grote attentie waarde. Bestelt u uw relatiegeschenk bij Promotie.nl, dan weet u zeker dat deze volledig naar wens voor u wordt samengesteld!

 

Gratis offerteBel ons: 026-3333522

 

Een zomers relatiegeschenk: combineer een zonnebril met de juiste accessoires

Bij ons heeft u een ruime keuze uit de beste zonnebrillen. Gaat u bijvoorbeeld voor een zonnebril met zonneklepje of een zonnebril met pixelmontuur? Naast een ruime collectie aan brillen hebben we ook bijpassende accessoires. Wat dacht u van een bijpassend opberghoesje of een luxe zonnebrilkoker? Uiteraard kunt u elk item laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of beeldmerk. Wilt u volledig uitpakken en een luxe relatiegeschenk met onder andere een zonnebril samenstellen? Neem dan eens een kijkje in ons zomeraanbod en vul uw relatiegeschenk aan met bijvoorbeeld strandhanddoeken, koeltassen en frisbees.

Stel uw relatiegeschenk samen zoals u dat wilt

Wij bieden verschillende druktechnieken aan voor uw relatiegeschenk. Samen met u overleggen we waar het logo geplaatst wordt op het desbetreffende item. Wilt u graag een beeld ontvangen hoe het item er met uw logo uit komt te zien voordat we gaan drukken? Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien. Voor de nodige informatie kunt u ons bereiken op het nummer 026-3333522. Een totaalplaatje van de kosten kunt u zelfs al binnen 15 minuten ontvangen middels een offerte. Wilt u een relatiegeschenk zoals een zonnebril het liefst in het echt zien? Wij heten u graag welkom in de showroom in Arnhem. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken.

Andere bezoekers bekeken ook:

Relatiegeschenk lippenbalsem | Relatiegeschenken paraplu | Relatiegeschenk zonnebrand