Relatiegeschenken met opdruk

Gereedschap set klein

€2,85Excl. btw

auto organiser

€7,45Excl. btw

Rugzak Gary driehoek

€2,40Excl. btw

Lamp Touchy

€5,25Excl. btw

Multitool

€7,75Excl. btw

drinkfles Utah

€2,45Excl. btw
 •  Goede kwaliteit
 • Scherpe prijzen
 •  Veel ervaring

Relatiegeschenken met logo als opdruk

Het is natuurlijk belangrijk om uw relaties relatiegeschenken te geven met de opdruk van uw logo. Dat maakt het geschenk uniek. Promotie.nl is leverancier van een groot aantal relatiegeschenken en promotiematerialen. Zo kunt u onder andere tassen, powerbanks, speakers, pennen, zaklampen, sleutelhangers en snoep aanschaffen als relatiegeschenk. Hier wordt dan uw logo op geplaatst. Daarnaast is er de mogelijkheid custom made artikelen als relatiegeschenk te geven. U ontwerpt dan geheel zelf het geschenk. Als u dit lastig vindt, helpen wij u graag. Wij geven u persoonlijk advies, helpen u een mooi ontwerp te maken en kunnen zelfs geheel vrijblijvend een offerte voor u opstellen.

 

Gratis offerteBel ons: 026-3333522

 

Relatiegeschenken met logo laten drukken in drukkerij van Promotie.nl

Om voor u relatiegeschenken te kunnen maken met een opdruk van uw logo hebben wij een eigen drukkerij. Hier kunnen wij vakkundig een logo op ieder type product aanbrengen. Wij zorgen ervoor dat het logo leesbaar, kleurbestendig en duurzaam wordt aangebracht, zodat men uw merknaam verbindt met kwaliteit en een goede uitstraling. Wij passen de volgende druktechnieken toe:

 • Tampondruk: dit wordt voornamelijk toegepast op kunststofartikelen.
 • Zeefdruk: met name textiel wordt gezeefdrukt, waarbij men tot wel veertien kleuren kan gebruiken.
 • Transferdruk: als zeefdruk niet mogelijk is bij textiel, wordt deze techniek toegepast.
 • Borduren: uw beeldmerk wordt hierbij vertaald naar een digitale borduurkaart. Men moet er hierbij wel rekening mee houden dat niet altijd een letterlijke interpretatie van uw beeldmerk mogelijk is.
 • Blinddruk: met warmte en onder hoge druk wordt het beeldmerk in het materiaal geperst, waardoor een verdieping ontstaat. Dit wordt met name toegepast bij lederen en kunstlederen producten.
 • Foliedruk: dit is vrijwel hetzelfde als blinddruk, alleen wordt bij het persen folie aangebracht.
 • Lasergraveren: door middel van een laser wordt het beeldmerk in het materiaal aangebracht.
 • Etsen: hierbij wordt een zuur gebruikt in combinatie met zwakstroom waardoor een oxidatieproces ontstaat. Zo kan men een beeldmerk in metalen producten aanbrengen.

Showroom bezoeken

Als u het lastig vindt om te bepalen welk relatiegeschenk u zal kopen, bent u te allen tijde van harte welkom in onze showroom te Arnhem. Hier kunt u alle relatiegeschenken die wij verkopen bekijken. Bovendien kunnen onze medewerkers u adviseren over de verschillende druktechnieken en een eventueel ontwerp. Als u geen tijd heeft om langs te komen, mag u ook altijd bellen naar 026 – 3333522 als u vragen heeft.

Offerte aanvragen

Weet u al zeker welke relatiegeschenken met een opdruk van uw logo u wilt aanschaffen bij Promotie.nl? Dan kunt u ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij garanderen u deze binnen 15 minuten op te sturen.

Andere bezoekers bekeken ook:

Relatiegeschenken pennen bedrukken | Promotieartikelen bedrukken | Reistas bedrukken