Relatiegeschenken laten bedrukken: dát doet u bij Promotie.nl

Bar handdoek

PRIJS OP AANVRAAG

wandkalender 3 maanden

€1,45Excl. btw

LED-leeslamp

€1,12Excl. btw

Mok

€1,41Excl. btw

Game controller

€1,25Excl. btw

Multitool

€7,75Excl. btw

Deken Neptun

€11,60Excl. btw

Regenjas

€2,10Excl. btw

Omkeerbare paraplu

€9,35Excl. btw

Windbestendig Paraplu

€3,99Excl. btw

Strohoed Splash

€1,31Excl. btw

Opvouw Strohoed

€0,62Excl. btw

Camouflage Pet Rambo

€1,09Excl. btw

Jute Tas Solux

€3,02Excl. btw

Waterpistool Daira

€0,47Excl. btw

Bloeddrukmeter

€21,03Excl. btw

Absorberende Handdoek

€0,51Excl. btw

Koksmuts

€1,23Excl. btw
 •  Goede kwaliteit
 • Scherpe prijzen
 •  Veel ervaring

Verras uw relaties met een leuk cadeau door relatiegeschenken te laten bedrukken bij Promotie.nl! Want met relatiegeschenken met een opdruk, bijvoorbeeld van uw logo of bedrijfsnaam, valt u natuurlijk op. Promotie.nl is leverancier van een groot aantal relatiegeschenken en promotiematerialen.

 

Gratis offerteBel ons: 026-3333522

 

Diverse soorten relatiegeschenken laten bedrukken

Relatiegeschenken laten bedrukken is niet alleen leuk, het heeft ook nog een doel. Met relatiegeschenken met opdruk, zoals een logo, maakt u namelijk direct reclame. Bij Promotie.nl kiest u gemakkelijk uit verschillende relatiegeschenken. Kies uit onder andere tassen, powerbanks, speakers, pennen, zaklampen, sleutelhangers en snoep als relatiegeschenk. Of ga voor custom made artikelen als relatiegeschenk. U ontwerpt dan zelf het geschenk. Wilt u daar hulp bij? Dan helpen wij u uiteraard graag. Wij geven u persoonlijk advies, helpen u een mooi ontwerp te maken en kunnen zelfs geheel vrijblijvend een offerte voor u opstellen.

Een relatiegeschenk met opdruk, zoals een logo, drukken wij in onze eigen drukkerij

Wist u dat wij over een eigen drukkerij beschikken? Zo kunnen wij relatiegeschenken met opdruk, zoals een logo, van uitstekende kwaliteit realiseren. Wij zorgen ervoor dat het logo leesbaar, kleurbestendig en duurzaam wordt aangebracht, zodat men uw merknaam verbindt met kwaliteit en een goede uitstraling. Wij passen de volgende druktechnieken toe:

 • Tampondruk: dit wordt voornamelijk toegepast op kunststofartikelen.
 • Zeefdruk: met name textiel wordt gezeefdrukt, waarbij men tot wel veertien kleuren kan gebruiken.
 • Transferdruk: als zeefdruk niet mogelijk is bij textiel, wordt deze techniek toegepast.
 • Borduren: uw beeldmerk wordt hierbij vertaald naar een digitale borduurkaart. Men moet er hierbij wel rekening mee houden dat niet altijd een letterlijke interpretatie van uw beeldmerk mogelijk is.
 • Blinddruk: met warmte en onder hoge druk wordt het beeldmerk in het materiaal geperst, waardoor een verdieping ontstaat. Dit wordt met name toegepast bij lederen en kunstlederen producten.
 • Foliedruk: dit is vrijwel hetzelfde als blinddruk, alleen wordt bij het persen folie aangebracht.
 • Lasergraveren: door middel van een laser wordt het beeldmerk in het materiaal aangebracht.
 • Etsen: hierbij wordt een zuur gebruikt in combinatie met zwakstroom waardoor een oxidatieproces ontstaat. Zo kan men een beeldmerk in metalen producten aanbrengen.

Bezoek de showroom!

Welk relatiegeschenk past het beste bij uw bedrijf? Dat kan nog best lastig zijn om te bepalen. Daarom bent u altijd van harte welkom in onze showroom in Arnhem. Hier kunt u alle relatiegeschenken die wij verkopen bekijken. Wilt u uw relatiegeschenken laten bedrukken, dan kunnen onze medewerkers u bovendien adviseren over de verschillende druktechnieken en een eventueel ontwerp.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Weet u al zeker welke relatiegeschenken u wilt voorzien van een opdruk, bijvoorbeeld uw logo? Bij Promotie.nl bedrukken wij snel de relatiegeschenken die u wenst te verkrijgen. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag direct vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 026 – 3333522.

Andere bezoekers bekeken ook:

Relatiegeschenken pennen bedrukken | Promotieartikelen bedrukken | Reistas bedrukken