Pennen bedrukken

Pennen bedrukken

Pennen worden door iedereen gebruikt, op het kantoor, thuis, maar ook onderweg. Het is altijd handig om een pen bij de hand te hebben. Verras uw relaties daarom eens met een bedrukte pen, die bedrukt zijn met uw eigen logo. Een pen bedrukt met uw naam of logo wordt altijd gewaardeerd en helpt bij het vergroten van uw naamsbekendheid. Bovendien is het ook een leuke en praktische weggever tijdens allerlei gelegenheden, zoals beurzen, open dagen, seminars en congressen.

Keuze uit een ruim assortiment pennen online

In het assortiment vindt u diverse pennen, potloden, markeerstiften en meer. U vindt er ook veel luxe schrijfwaren, zoals pennensets en natuurlijk de speciale luxe pennen van topmerken als Parker en Charles Dickens. De meest praktische, originele en leukste pennen sets vindt u hier. Of u nu op zoek bent naar een opvallende promotie pen of een luxe pennen set geschenk, in het assortiment schrijfwaren vindt u altijd een relatiegeschenk dat bij u en/of uw marketingactie past. Uiteraard kunnen wij de schrijfwaren bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of tekst. Ook bieden wij u een aantal luxe pennen en pennensets aan die perfect gegraveerd kunnen worden met een persoonlijke boodschap. U kunt dit cadeau geven aan uw personeel of zakelijke relaties. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van bedrijfsgeschenken? Bekijk dan hier ons uitgebreide assortiment.

 

Schrijfwaar geschenk met een extraatje

De bedrukte schrijfwaren zijn originele en vooral praktische geschenken om weg te geven. Helemaal wanneer u deze combineert met een gepersonaliseerde notitieboekje. Het complete geschenk is een leuke weggever bij de start van een cursus, training of seminar. De deelnemers voelen zich direct meer betrokken en kunnen de praktische geschenken direct gebruiken. Laat bijvoorbeeld uw logo op de boekjes en pennen bedrukken. Bij een aantal notitieboekjes  en pennen is het zelf mogelijk om deze te personaliseren met naam. Dat is nog eens een persoonlijk geschenk dat zeker gewaardeerd wordt.