Sleutehlangers en lanyards

Sleutelhanger bedrukken

Wie heeft ze nou niet aan de sleutelbos hangen? Bedrukte sleutelhangers zijn leuke geschenkjes voor iedere doelgroep en worden vrijwel altijd aan de sleutelbos of tas gehangen. U kunt sleutelhangers bedrukken voor bijvoorbeeld een beurs of opendeurdag, maar de promotie sleutelhangers doen het ook erg goed als bedrukte weggever tijdens evenementen en festivals. Deel bijvoorbeeld een bedrukte sleutelhanger met flesopener uit tijdens een outdoor festival of kies voor een hangers met een handig zaklampje. U kunt de sleutelhangers laten bedrukken met uw logo, maar u kunt ook een sleutelhanger met tekst of bedrijfsnaam bedrukken.

Gepersonaliseerde sleutelhanger met foto of tekst?

U kunt een sleutelhanger personaliseren, waardoor u altijd een persoonlijk geschenk in handen heeft voor iedere doelgroep. Laat een sleutelhanger met foto maken voor bijvoorbeeld een verjaardag of een huwelijk en creëer een persoonlijke herinnering voor iedere relatie. De gepersonaliseerde  sleutelhangers zijn ideaal als verjaardagsgeschenk. Laat bijvoorbeeld sleutelhangers met een felicitatie bedrukken. Hiermee verrast u iedere relatie op zijn of haar verjaardag met een unieke, gepersonaliseerde sleutelhanger. In een wereld van standaard e-mails en Facebook felicitaties zorgt dit voor een gevoel van extra verbondenheid met uw merk, zonder dat u er veel voor hoeft te doen.

Sleutelhangers graveren

Door het graveren van sleutelhangers geeft u de hangers een extra persoonlijke touch. Graveren geeft klanten en relaties de impressie dat er meer aandacht is besteed aan het cadeau, waardoor zij dit relatiegeschenk nog meer zullen waarderen. Het graveren van sleutelhangers gebeurt bijna altijd op metalen sleutelhangers, deze hebben dan ook al een chiquere uitstraling dan hangers gemaakt van ander materiaal. Sleutelhangers graveren kan al vanaf 30 stuks, wat inhoudt dat u uw relatiegeschenken van een hele specifieke boodschap kunt voorzien. Op deze manier kunt u uw doelgroep persoonlijk aanspreken met een passend geschenk waar de ontvanger zeker de waarde van zal inzien.

Verras relaties met een gepersonaliseerde sleutelhanger met foto of naam

Af en toe is het nodig om uw bestaande klanten te bedanken voor hun loyaliteit. Zeker in tijden waarin de opkomende millennials steeds minder merktrouw zijn, is het belangrijk om klanten op alle mogelijke manieren aan uw merk te binden. Daarom zijn sleutelhangers met opdruk niet alleen een goede optie als weggever maar ook als relatiegeschenk. Promotie.nl heeft een ruim assortiment aan sleutelhangers die u op alle mogelijke manieren kunt personaliseren. U kunt deze sleutelgadgets met opdruk meesturen met correspondentie of afleveren wanneer u een bepaalde dienst verleent. Wees hierbij zo creatief mogelijk en analyseer alle marketingopties. Zo kunt u voor potentiële leads uw visitekaartje meesturen met de bedrukte sleutelhangers en voor trouwe klanten een speciale actie aanbieden. Ook leuk: combineer de sleutelhanger relatiegeschenk met andere originele en handige giveaways zoals bedrukte keycords, of winkelwagenmuntjes met logo.

Onderscheid uw merk van concurrentie met gepersonaliseerde sleutelhangers

Sleutelhangers komen in verschillende vormen en maten. Promotie.nl biedt hangers aan van verschillende materialen, uiteenlopend van plastic tot hout. Er zijn ook te bedrukken sleutelhangers van flexibel PVC, waarbij u zelf de vorm kunt kiezen. Wanneer u deze leuke hangers wilt gebruiken als weggever op een kinderfeestje gaat u voor animatiefiguren en wanneer u hangers bestelt voor een sportevenement kunt u kiezen voor een voetbal of basketbal vorm. Voor sportevenementen zijn bedrukte sleutelhangers met een keycord ook erg populair. U kunt het sleutelhangerkoord met uw logo bedrukken waarbij u kunt kiezen uit de kleuren wit, geel, oranje, rood, blauw, groen en zwart.