Snoepgoed bedrukken

Snoep bedrukken

Snoepgoed vormt een ideaal weggevertje op beurzen en open dagen. Iedereen is gek op snoepgoed, en door lekkere snoepjes bedrukt met jouw logo of tekst weg te geven wordt jouw bedrijfsnaam positief beïnvloed. Promotie snoepgoed is een ideaal geschenk voor jong en oud. Ook tijdens speciale gelegenheden, zoals bruiloften en verjaardagen, is gepersonaliseerd snoepgoed zeer geschikt om uit te delen.

Snoep bedrukken met logo: de ideale giveaway op beurzen

Bedrukte snoepjes zijn leuk om weg te geven op beurzen en tijdens evenementen en open dagen. Reclame snoepgoed is een klein, origineel en subtiel artikel met een grote impact. Bedrukt snoepgoed wordt zeker gewaardeerd als giveaway. Door zalige snoepjes met logo of tekst weg te geven, wordt uw naam positief beïnvloed. Bovendien is promotie snoep met opdruk, zoals lekstokken met naam,  een leuk en origineel geschenk voor jong en oud. Tip: heeft u een project op school? Geef dan bedrukt snoep weg als beloning voor de getoonde inzet.

Gepersonaliseerde snoep met naam of foto?

Voor speciale gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften en communiefeesten, zijn gepersonaliseerde snoepjes zeer geschikt om uit te delen. Gepersonaliseerd snoepgoed is een persoonlijk geschenk en heeft een enorme impact op de ontvanger. Ze zullen het zeker waarderen dat u iets persoonlijks, zoals snoep geschenken, met hen deelt. De relatiegeschenken snoepjes kunnen geheel naar wens bedrukt worden. Laat bijvoorbeeld snoepjes met naam bedrukken of kies voor een zakelijk snoep relatiegeschenk en laat het snoep bedrukken met logo.

Snoepgoed: lolly’s bedrukken en zuurtjes met logo

In het assortiment vindt u diverse reclame snoep. Voor iedere doelgroep en gelegenheid vindt u een passend snoep geschenk. Laat bijvoorbeeld snoephartjes bedrukken tijdens Valentijnsdag. Dat is nog eens een liefdevol geschenk voor al uw relaties. U kunt de snoephartjes met eigen tekst of logo bedrukken, maar u kunt ook de hartjes snoepjes met naam laten bedrukken voor een extra persoonlijk geschenk. Voor jongeren is een bedrukte lolly leuk om weg te geven. De jonge doelgroep zal zeker verrast worden na het ontvangst van een reclame lolly met opdruk. U kunt de lolly met naam, logo of tekst laten bedrukken. Tip: de gepersonaliseerde lolly’s en bedrukte zuurtjes doen het ook erg goed als zakelijke weggever op beurzen.

Relatiegeschenk chocolade met logo bedrukken voor zoet succes

Naast reclame snoepjes bieden wij u ook chocolade relatiegeschenken. Gepersonaliseerde chocolade is een origineel en zeer gewenst geschenk. Het zoete promotie chocolade heeft een groter effect dan andere bedrukte snoep. U kunt reclame chocolade bedrukken met logo, bedrijfsnaam of een originele tekst. Uw logo of bedrijfsnaam wordt direct geassocieerd met het zoete geschenk en dit heeft een positief effect op uw naamsbekendheid.  Wij kunnen diverse chocoladerepen bedrukken in full colour. Laat chocolade met foto bedrukken of kies voor bedrukte chocolade met naam voor een origineel en persoonlijke geschenk. U kunt ook de chocoladereep met eigen tekst laten bedrukken, zodat uw boodschap op een leuke manier over wordt gebracht. Dankzij de chocolaatjes met opdruk geniet u altijd van tastbaar bereik.

Pepermunt relatiegeschenk of reclame kauwgom?

De bedrukte chocolaatjes met logo zijn niet de enigste reclame snoepgoed met een groot bereik. Ook bedrukte kauwgom en promotie pepermunt doen het goed als weggever. Laat bijvoorbeeld pepermunt bedrukken met logo en geef de relatiegeschenk pepermunt weg op een beurs, een open dag of tijdens een evenement. De ontvangers zullen dit verfrissende geschenk zeker waarderen. Daarnaast kunt u ook pepermunt bedankjes laten drukken voor bijvoorbeeld een verjaardag of bruiloft. Bij ons kunt u de pakjes voor kauwgom laten bedrukken in full colour. Hierdoor kunt u eindeloos variëren met de opdrukmogelijkheden. Laat bijvoorbeeld kauwgom met foto bedrukken voor een extra persoonlijk geschenk. De gepersonaliseerde kauwgom is een uniek geschenk waarmee u zeker opvalt. Bovendien wordt de relatiegeschenk kauwgom inclusief Dutch mint kauwgom geleverd.