Spellen voor binnen en buiten

Spelletjes bedrukken met uw eigen logo

Een spel met foto of tekst is een leuk geschenk om weg te geven aan jong en oud. Geef een relatiegeschenk weg in de vorm van een spel tijdens open dagen, trainingen of evenementen. U kunt een spelletje laten bedrukken met een leuke tekst en weggeven aan kinderen, bijvoorbeeld tijdens een museumbezoek. Zo kunnen de kinderen spelenderwijs leren. De relatiegeschenken spellen zijn daardoor een welkom geschenk bij zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast vallen spellen standaard in de top 10 van speelgoed. Uiteraard kunnen wij de spellen bedrukken met uw logo en/of tekst.

Tekst of foto op puzzel bedrukken?

Een gepersonaliseerde puzzel is één van de meest populaire reclame spelletjes om weg te geven. U kunt een puzzel laten bedrukken met uw logo, maar u kunt ook de puzzel personaliseren. Een puzzel met foto of puzzel met naam of tekst heeft een grote impact op de ontvanger. Deze persoonlijke relatiegeschenk puzzel is dan niet zomaar een promotiemiddel, maar het zorgt ervoor dat de ontvanger zich meer verbonden voelt met uw organisatie. Naast de bedrukte puzzels bieden wij u ook de relatiegeschenken schuifpuzzel. U kunt deze schuifpuzzels bedrukken met foto of uw eigen ontwerp. Een schuifpuzzel relatiegeschenk is ideaal als afleiding tijdens een lange autorit. Zo zorgt een puzzel geschenk voor urenlang speelplezier bij kinderen, laat dus snel jouw reclame puzzel drukken.

De verschillende spel relatiegeschenken

Naast een puzzel zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden qua spellen. Zo komt het vaak voor dat bedrijven een spelkaarten relatiegeschenk weggeven als relatieonderhoudend product. Wel is hierbij aan te raden om gebruik te maken van bedrukking op de kaarten. Het leuke hieraan is dat de bedrukking niet alleen op de verpakking geplaatst kan worden, maar ook op de speelkaarten zelf. Zodra men dan een potje kaarten speelt, zullen gegarandeerd alle deelnemers uw bedrijfslogo en bedrijfsnaam zien. Kortom, een mooie promotie tijdens een gezellige spelletjesavond.