Sport

Bedrukte sportartikelen

Sport en beweging heeft een groot aandeel in het dagelijks leven. Zorg dat uw relaties in vorm blijven door ze te verrassen met praktische bedrukte sportartikelen. De sportartikelen in ons assortiment variëren van bedrukte ballen met logo tot badminton geschenk. De reclame sportartikelen zijn niet alleen geschikt om weg te geven aan uw klanten en relaties, maar kunnen ook cadeau gedaan worden aan uw medewerkers. Bijvoorbeeld tijdens een teambuilding uitje of een sportief evenement. Wij kunnen de sportartikelen bedrukken met uw logo en/of een originele tekst.

Voetballen bedrukken met uw logo? Het kan!

Voetballen is één van de meest populaire sporten bij jong en oud. Een voetbal relatiegeschenk is dan ook een van de effectieve weggevers op het gebied van sport. Op verschillende momenten kan de gepersonaliseerde voetbal cadeau gegeven worden. U kunt bijvoorbeeld een voetbal bedrukt met clublogo weggeven aan uw eigen team voor extra samenhorigheid. Daarnaast kunt u promotie voetballen laten bedrukken met uw bedrijfsnaam en weggeven tijdens sportevenementen. Zo zijn evenementen als sportdagen, kampioenschappen etc. uitermate geschenk om een voetbal met opdruk weg te geven. Tijdens het sporten zullen uw relaties dorstig worden. Hier kunt u slim op inspelen door ook eens na te denken over het uitdelen van bedrukte bidons of de sportieve én populaire Dopper fles te bedrukken tijdens het evenement dat u organiseert. U geeft dan iets waar uw relaties direct gebruik van kunnen maken.

Naast de bedrukte voetbal relatiegeschenken hebben wij ook andere promotie ballen in het assortiment. Zo hebben wij ook diverse bedrukte strandballen in het assortiment. U kunt de strandballen bedrukken met uw eigen naam en/of logo. Met de bedrukte bal met naam profiteert u zeker van een groot bereik. U kun ook een reclame bal laten bedrukken met een unieke en opvallende tekst en onderscheid u van uw concurrenten. Laat ook uw naam rollen en verras uw relaties met een gepersonaliseerde bal.

Sportieve weggevers: Bedrukt polsbandje, springtouw bedrukken etc.

Een relatiegeschenken voetbal met logo is een leuk geschenk, maar naast deze relatiegeschenken hebben wij ook kleinere weggevers in het assortiment. Zo kunt u bijvoorbeeld een frisbee bedrukken als weggever op scholen. Hiermee blijven de leerlingen op een speelse wijze in beweging. Voor massale acties is een bedrukte muts of polsbandje met naam meer geschikt. Ook kunt u de polsband bedrukken met uw logo en/of een motiverende tekst. Door een originele tekst op de polsband te drukken stimuleert u uw relaties om meer te bewegen en laat u zien dat u om hen geeft. Wij kunnen het polsbandje bedrukken in uw gewenste kleur en met uw naam en/of logo.