Strand

Strandartikelen bedrukken

The summer is magic en dat zijn deze strandartikelen met opdruk ook! Laat de magie van marketing zijn werk doen en deel strandartikelen met jouw logo uit onder je relaties en klanten. Wil je zakelijke partners en jouw merk op hetzelfde moment in het zonnetje zetten? Laat de zomerse relatiegeschenken bedrukken in huisstijl.

Strandartikelen bedrukken voor een optimaal bereik

Je kunt er bijna niet omheen tijdens een dag aan het strand. Het strand ligt bijna standaard vol met bedrukte strandballen, frisbees en andere zomerse artikelen. Val ook op tijdens een ontspannen stranddag door uw klanten en relaties te verrassen met bedrukte strandartikelen. Aan de kust is men vaak extra ontspannen en positief beïnvloedbaar. Door uw naam of logo te koppelen aan de strandartikelen, krijgen uw relaties een positief gevoel over uw organisatie. In het assortiment vindt u diverse strandartikelen, zoals strandstoeltjes en handdoeken. Daarnaast vindt u hier ook diverse zomerse accessoires, zoals bedrukte zonnebrillen en trendy katoenen tassen. Wij kunnen alle strandartikelen bedrukken met uw eigen logo, naam en/of originele tekst. Organiseert u een bedrijfsuitje voor het gehele bedrijf aan het strand? Dan is het natuurlijk interessant om na te denken over bedrukte picknick artikelen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor kleedjes met uw logo of slogan. Maar ook gepersonaliseerde BBQ-artikelen kunnen goed gebruikt worden tijdens de BBQ die u organiseert voor het bedrijfsuitje aan het strand.

Strandtopper: Reclame vlieger met logo

Een van onze strandtoppers is de bedrukte vlieger. De relatiegeschenk vlieger is een leuk strandartikel om weg te geven aan jong en oud. Door de vlieger met logo te bedrukken heeft u een unieke vlieger reclame in handen die effect heeft op het hele strand. Zo ziet niet alleen uw relatie, maar alle omliggende uw vliegers met logo. Hierdoor profiteert u van een nog groter bereik dan uw in eerste instantie zou denken. De vlieger relatiegeschenk is hét stranditem die niet mag ontbreken aan een succesvolle zomer. U kunt de vliegers bedrukken met uw logo, maar u kunt er ook voor kiezen om bedrukte vliegers weg te geven met een leuke en opvallende tekst. De slogan van uw bedrijf bijvoorbeeld. Of wat dacht u van de promotie tekst van de nieuwste campagne van uw bedrijf?

Zonnebrillen laten bedrukken met uw logo

Wie aan de zomer denkt zal ook al snel denken aan een zonnebril. De zonnebril is dan ook een onmisbaar item wanneer u de deur uit gaat als de zon schijnt. Het laten bedrukken van zonnebrillen met u logo is dan ook ideaal wanneer u uw bedrijf wilt promoten. Uw logo of tekst wordt gedrukt op het pootje van de zonnebril. Juist omdat zonnebrillen in de zomer vaak worden gedragen, is de zomer het geschikte seizoen om de zonnebrillen uit te delen.