Craft Rush Zip Tights M

Merk: Craft
  • 7-10 dagen
€62,25 Excl. btw
Rush Zip Tights M

Rush Zip Tights zijn lichtgewicht, elastische panty's met ritssluitingen aan de onderkant van de pijpen voor gemakkelijk aan- en uittrekken. Gemaakt van elastische en functionele stoffen, de panty zorgt voor een efficiënte vochttransp...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie
  • Artikelnummer: 1907382

Rush Zip Tights M

Rush Zip Tights zijn lichtgewicht, elastische panty's met ritssluitingen aan de onderkant van de pijpen voor gemakkelijk aan- en uittrekken. Gemaakt van elastische en functionele stoffen, de panty zorgt voor een efficiënte vochttransport en grote bewegingsvrijheid. Perfect voor branding met bedrijfslogo's.

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van de sportbroek zijn er diverse mogelijkheden zoals tampondruk en transferdruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.


Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.