schrijven

Cross Tech2 Stylus pennen

PRIJS OP AANVRAAG

Cross Calais pennen

PRIJS OP AANVRAAG

Sheaffer VFM pennen

PRIJS OP AANVRAAG

Sheaffer 100 pennen

PRIJS OP AANVRAAG

Rotring Madrid pennen

PRIJS OP AANVRAAG

Rotring Tikky pennen

PRIJS OP AANVRAAG

liniaal 15 cm.

PRIJS OP AANVRAAG

Timmermans potlood

€0,09Excl. btw

Sharp potlood

€0,09Excl. btw

Pencil Potlood

€0,09Excl. btw

Balpen Rostel

€0,10Excl. btw

Pen Compo

€0,12Excl. btw

Velvet

€0,12Excl. btw

Pen Flexi

€0,13Excl. btw

Pen Tori

€0,13Excl. btw

Pen Medic

€0,16Excl. btw

Pen Ecolour

€0,16Excl. btw

Balpen, Blauwschrijvend

€0,17Excl. btw

Schrijfwaren en accessoires

Schrijfwaren en accessoire artikelen worden door iedereen gebruikt, op het kantoor, thuis, maar ook onderweg. Een balpen met een logo is al jarenlang een uitstekende manier om uw bedrijf te laten zien.  Uw relatie zal deze gift zeer zeker waarderen, pennen zijn in te delen in beurs weggevers of een wat luxere uitvoering voor congressen, seminars of open dagen. Ook luxe pennen van de merken Waterman, Parker en Balmain behoren tot het assortiment. Schrijfwaren zijn dus verkrijgbaar in elke uitvoering en prijsklasse.

 

Bedruk mogelijkheden

Wij bedrukken uw balpen met een tampon of zeefdruk. De mogelijkheden zijn onbeperkt van 1 tot een full colour opdruk. Door nieuwe speciale technieken is bij diverse modellen ook een digitale print rondom mogelijk waardoor uw balpen nog meer attentie waarde krijgt. Omdat de druk bij een metalen pen er snel afgaat is het aan te bevelen om metalen balpennen te voorzien van een gravering, dit geeft een luxe uitstraling en dit is een blijvend bewerking.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.

Bellen, 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.