Balmain balpennen

Rollerbalpen

€3,99Excl. btw

Stylus/balpen

€4,40Excl. btw

Balmain Aphelion balpen

€5,03Excl. btw

Balmain Aphelion balpen

€5,32Excl. btw

Balpen

€5,40Excl. btw

balpen Lacquered

€5,65Excl. btw

Lacquered balpen

€6,00Excl. btw

Pennengeschenkset

€6,84Excl. btw

Balpen

€7,84Excl. btw

Stylus balpen

€7,84Excl. btw

Notitieblok

€10,92Excl. btw

Balpen

€11,43Excl. btw

Balpen

€15,18Excl. btw

 

Balmain pennen

U zoekt schitterende Balmain pennen voor een gewaardeerde collega of zakenrelatie? Wij bieden u een uitgebreid assortiment Balmain pennen en pennensets. De pennen van Balmain hebben elk een andere look en feel, maar stralen allemaal hetzelfde uit: luxe en elegantie. U heeft keuze uit verschillende pennensets. U kunt kiezen uit een schrijfset met balpen en rollerbal, maar wij bieden u ook pennensets die bestaan uit een pen, sleutelhanger en portefeuille en een pennenset met notitieboekje. Laat de Balmain pennen en pennensets bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of andere tekst naar keuze. En schenk uw relaties een luxe en originele geschenk. Balmain graveren behoort tot de mogelijkheden, neem even contact op voor meer informatie. 

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukking of gravering.

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk, tampondruk en graveren. Graveren is alleen mogelijk bij pennen die van metaal zijn. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien. Bij diverse modellen is het tevens mogelijk om de pennen te bedrukken of te graveren met een zelf gemaakt ontwerp, graag laten wij u de mogelijkheden zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.
Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.