Pennen bedrukken

TRUHAN

PRIJS OP AANVRAAG

ALUCOLOR

PRIJS OP AANVRAAG

FOCUS

PRIJS OP AANVRAAG

Papermate balpen

€0,11Excl. btw

Manors

€0,14Excl. btw

Kunststof balpen.

€0,16Excl. btw

Cartoon

€0,16Excl. btw

Balpen Nash

€0,18Excl. btw

Riosatin

€0,22Excl. btw

Riocolour

€0,22Excl. btw

Riosoft

€0,22Excl. btw

Chupi

€0,22Excl. btw

 

 

Pennen bedrukken

Bedrukte pennen zijn zeer populair in de relatiegeschenken. Bedrukkingen op pennen kunnen perfect worden gebruikt als promotieartikel voor uw bedrijf en op de beurs. Vaak word een pen door meerdere personen in gebruik genomen, met een logo en/of bedrijf naam op een pen spreekt u meteen meerdere mensen aan met één product. Het zorgt dus voor een ruime reclame. De pennen zijn beschikbaar in meerdere prijsklassen met bedrukking of gravering.

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukking of gravering.

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk, tampondruk en graveren. Graveren is alleen mogelijk bij pennen die van metaal zijn. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien. Bij diverse modellen is het tevens mogelijk om de pennen te bedrukken of te graveren met een zelf gemaakt ontwerp, graag laten wij u de mogelijkheden zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.
Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.