Parker balpennen

Krijtjes Set Remix

€0,50Excl. btw

Pen Xenik

€0,50Excl. btw

Potlood Naftar

€0,50Excl. btw

markeerstift like

€1,11Excl. btw
Pen Bontol
Actie

Pen Bontol

€2,99Excl. btw

QUBE

€7,20Excl. btw

Parker Vector balpen

€8,02Excl. btw

Jotter balpen, metaal

€8,40Excl. btw

Jotter balpen

€9,49Excl. btw

Parker balpennen

Schitterende Parker pennen zijn leuk om te gebruiken voor relatiegeschenken, zakenrelaties en of voor uw gewaardeerde collega. promotie.nl biedt u een ruim assortiment Parker pennen en Parker vulpennen aan, zoals de Parker I.M.Parker UrbanParker Sonnet en de Parker Duofold. Veel Parker pennen kunnen wij graveren of bedrukken, dat kan onder andere met uw logo, bedrijfsnaam en/of tekst naar keuze. Neem even contact op voor alle informatie.

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukking of gravering.

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk, tampondruk en graveren. Graveren is alleen mogelijk bij pennen die van metaal zijn. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien. Bij diverse modellen is het tevens mogelijk om de pennen te bedrukken of te graveren met een zelf gemaakt ontwerp,  graag laten wij u de mogelijkheden zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.
Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.