SCX Design SCX.design B10 balpen met oplichtend logo.

  • 7-10 dagen
€9,75 Excl. btw
SCX.design B10 balpen met oplichtend logo. Balpen-styluspen met oplichtend logo. Het logo licht gedurende 10 seconden op wanneer de pen tussen de vingers wordt vastgehouden. Geleverd in een cilindervormige geschenkverpakking met magnetische sluiting. Afme...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie
  • Artikelnummer: 1PX03800

SCX.design B10 balpen met oplichtend logo.

SCX.design B10 balpen met oplichtend logo. Balpen-styluspen met oplichtend logo. Het logo licht gedurende 10 seconden op wanneer de pen tussen de vingers wordt vastgehouden. Geleverd in een cilindervormige geschenkverpakking met magnetische sluiting. Afmetingen: Ø 11 x 144 mm. Inkt: zwart. Batterijen: 3 x LR41. Brons, Rubber.

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van de verschillende artikelen zijn er diverse mogelijkheden zoals tampon druk en transferdruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar [email protected] kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.