SCX Design SCX.design S20 halo 3W speaker met oplichtend logo.

  • 7-10 dagen
€12,80 Excl. btw
SCX.design S20 halo 3W speaker met oplichtend logo. Draadloze 3 W Bluetooth® speaker met oplichtend logo in metaal, een combinatie van elegantie met pure geluidskwaliteit. De blauwe halo wordt weerspiegeld op het steunvlak tijdens gebruik. Uitgerust met e...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie
  • Artikelnummer: 1PX02218

SCX.design S20 halo 3W speaker met oplichtend logo.

SCX.design S20 halo 3W speaker met oplichtend logo. Draadloze 3 W Bluetooth® speaker met oplichtend logo in metaal, een combinatie van elegantie met pure geluidskwaliteit. De blauwe halo wordt weerspiegeld op het steunvlak tijdens gebruik. Uitgerust met een rubberen, antislip houder. Capaciteit: 800 mAh - 5 V. LS uitgang: 1 x 3 W. Impedantie: 4Ω. Speeltijd: Gemiddeld 6 uur. Nettogewicht: 237 gram. Afmetingen: ∅ 84 mm (68 mm raster) x 50 mm. Geleverd in een geschenkverpakking met magnetische sluiting, gemaakt van gerecycled papier. Aluminium.

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van de verschillende artikelen zijn er diverse mogelijkheden zoals tampon druk en transferdruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar [email protected] kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.