Selfie Kraliem

Selfie Kraliem

€0,11 Excl. btw
  • Levertijd:7 werkdagen
Selfie-accessoire in de vorm van een wolk. In opvallende gele kleur en met een breed afdrukgebied. Hoog aantal gram gsm-papier, met houten handvat. ...Meer informatie

Selfie Kraliem als promotieartikel
Maak de Selfie Kraliem persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Selfie Kraliem” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Levertijd:7 werkdagen

Selfie Kraliem

Selfie-accessoire in de vorm van een wolk. In opvallende gele kleur en met een breed afdrukgebied. Hoog aantal gram gsm-papier, met houten handvat.

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom. 5472

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags