Showroom

Bekijk onderstaande 3D video voor een virtuele rondleiding door onze showroom!

Onze showroom met relatiegeschenken en promotieartikelen

Bij ons slaagt u altijd!

Promotieartikelen

In ons bedrijf aan de Newtonweg 21 te Elst ontvangen wij u graag in onze showroom van ca. 200 m². Onze showroom hebben wij overzichtelijk en gezellig voor u ingericht met relatiegeschenken en promotieartikelen. Daarnaast hebben wij nog een showroom met een zeer groot kerstassortiment met food- en non food artikelen waarin u geheel naar eigen wens uw kerstpakket voor uw medewerkers en/of relaties kunt samenstellen.


Relatiegeschenken showroom

In deze showroom van ongeveer 200 m² vindt u een ruime keuze van relatie en promotieartikelen. Om een goede keuze voor uw bedrijf te maken is het altijd prettig om de promotieartikelen zelf te zien en te voelen. Uiteraard voorzien wij u van deskundig advies zodat u voor elk budget het geschikte relatie of promotieartikel zult vinden. Onder het genot van een kopje koffie bespreken wij met u de bedruk mogelijkheden om het geschenk de juiste promotionele uitstraling te geven. U vindt in onze showroom o.a. schrijfmappen en pennen in alle prijsklassen. Caps, promo textiel, sleutelhangers, mokken, kopjes, eco producten, tassen trolleys, rugzakken, veiligheidsmateriaal, gereedschappen en nog veel meer.


Kerstpakketten showroom

Onze kerstshowroom beslaat ongeveer 150m², deze ruimte hebben wij nodig om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden om uw eigen kerst- eindejaarpakket samen te stellen. Een keur van thema artikelen en speciale verpakkingen staan tot uw beschikking. U vindt een ruim assortiment in thema's zoals: koken, reizen, verzorging, zakelijk, wijn, bad, gezond, interieur, tuin en koken in onze showroom. Uiteraard in diverse verpakkingen, kleuren en prijsklasse.

Wij ontvangen u graag in onze showroom om samen met u een persoonlijk pakket voor uw personeel samen te stellen. Al vanaf 50 pakketten kunt u bij ons uw eigen pakket samenstellen. Voor kleinere aantallen hebben wij een collectie van meer dan 70 standaardpakketten waar u uit kunt kiezen.Neem contact met ons op