Anti stress

Descanso

€0,48Excl. btw

Sleutelhanger 'sleutel'

€0,55Excl. btw

Antistress bal

€0,58Excl. btw

Bilars

€0,60Excl. btw

Lovy

€0,66Excl. btw

Goal

€0,68Excl. btw

Anti-stress Voetbal

€0,79Excl. btw

Squarax

€0,80Excl. btw

Anti stress

Anti stress artikelen in elke vorm en in elke maat verkrijgbaar. Bij een afnamen van minimaal 250 stuks is het eventueel mogelijk om uw eigen vorm te maken. Het beste is dan als u dan even telefonische contact met ons opneemt of eventueel een mail stuurt met daarin het voorbeeld. Wij kunnen de artikelen voor u laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of tekst naar keuze. Anti stress artikelen kunnen voor u zelf dienen, maar kunnen ook goed gebuikt worden als een relatiegeschenk.

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukking.

 

Bedruk mogelijkheden

Voor de bedrukking van uw antistress artikelen zijn er diverse mogelijkheden zoals de tampondruk en de transferdruk.  In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien. Het is bij diverse modellen tevens mogelijk om de anti stress producten te bedrukken met een zelf gemaakt ontwerp, graag laten wij u de mogelijkheden zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.
Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.