Smart Watch Daril

€10,35 Excl. btw
  • Levertijd:7-10 dagen
Smart watch daril

Siliconen Band
Bluetooth Verbinding. 1,44" LCD Scherm. Meertalig. USB Oplaadbaar. Kabel Inclusief

Smart watch in een casual ontwerp, multifunctioneel en meertalig, met Bluetooth connection en oplaadbaar via USB-kabel - inclusief - ...Meer informatie

Smart Watch Daril als promotieartikel
Maak de Smart Watch Daril persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Smart Watch Daril” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Levertijd:7-10 dagen

Smart watch daril

Siliconen Band
Bluetooth Verbinding. 1,44" LCD Scherm. Meertalig. USB Oplaadbaar. Kabel Inclusief

Smart watch in een casual ontwerp, multifunctioneel en meertalig, met Bluetooth connection en oplaadbaar via USB-kabel - inclusief -. De comfortabele, verstelbare riem en het lcd-display van 1,44 inch maken het de perfecte gadget voor allerlei sporten, vrijetijdsactiviteiten en dagelijkse activiteiten. APP beschikbaar voor iOS en Android. Gepresenteerd in een aantrekkelijke designdoos. 5143

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags