Smartwatch Kirnon

€31,50 Excl. btw
  • Levertijd:7-10 dagen
Smartwatch Kirnon

Bluetooth Verbinding. 1,22" LCD Scherm. Meertalig. USB Oplaadbaar. Kabel Inclusief

Smartwatch van Antonio Miró. In een stijlvol ontwerp, multifunctioneel en meertalig, met roestvrij stalen kast, bluetooth-aansluiting en oplaadbaar ...Meer informatie

Smartwatch Kirnon als promotieartikel
Maak de Smartwatch Kirnon persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Smartwatch Kirnon” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Levertijd:7-10 dagen

Smartwatch Kirnon

Bluetooth Verbinding. 1,22" LCD Scherm. Meertalig. USB Oplaadbaar. Kabel Inclusief

Smartwatch van Antonio Miró. In een stijlvol ontwerp, multifunctioneel en meertalig, met roestvrij stalen kast, bluetooth-aansluiting en oplaadbaar via USB-kabel - inclusief -. De comfortabele, verstelbare TPU-riem en het LCD-display van 1,22 inch maken het de perfecte gadget voor allerlei sporten, vrijetijdsactiviteiten en dagelijkse activiteiten. Waterspatdicht. APP beschikbaar voor iOS en Android. Gepresenteerd in een aantrekkelijke designdoos. 7346

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags