Speaker oplader Disc

Speaker oplader Disc

€26,00 Excl. btw
  • Levertijd:7-10 dagen
Speaker Disc

Draadloze speaker en oplader inclusief ingebouwde FM radio. Extra kenmerken: alarmklok, bellen met spraakherkenning, TF kaart functie, aux input. De 2000 mAh batterij biedt een standby tijd van 3 maanden. Speaker output is 2 x 3 W. Inclusi ...Meer informatie

Speaker oplader Disc als promotieartikel
Maak de Speaker oplader Disc persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Speaker oplader Disc” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Levertijd:7-10 dagen

Speaker Disc

Draadloze speaker en oplader inclusief ingebouwde FM radio. Extra kenmerken: alarmklok, bellen met spraakherkenning, TF kaart functie, aux input. De 2000 mAh batterij biedt een standby tijd van 3 maanden. Speaker output is 2 x 3 W. Inclusief oplaadkabel.

Bedruk mogelijkheden


Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.


Offerte aanvragen


Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags