Aanbiedingen

TWISTER

PRIJS OP AANVRAAG

Hanger met hart

€0,45Excl. btw

Iago lanyard

€0,65Excl. btw

Anti-stress Hart

€0,81Excl. btw

Rebel oordopjes

€0,89Excl. btw

Hartenblikje

€1,00Excl. btw

Shirlin

€2,14Excl. btw

Koptelefoon UITVERKOOP

€3,75Excl. btw

Teddybeer

€3,92Excl. btw

Paraplu automatic

€3,95Excl. btw

Lunax

€5,22Excl. btw

Ebony A4 portfolio

€5,35Excl. btw

Fit Brace UITVERKOOP

€5,95Excl. btw

Viera schort

€5,95Excl. btw

Superdeals

In deze categorie vind u al onze Superdeal artikelen en ontvangt u extra korting!

Zo hebben wij onder andere oordopjes, paraplus, energy boost voor uw telefoon, sleutelhangers en nog veel meer. Allemaal met korting!.  Uiteraard zijn alle artikelen te bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo en/of tekst naar keuze. Een geheel eigen ontwerp is natuurlijk ook mogelijk neem daarvoor even telefonische contact met ons op of een mail sturen met een voorbeeld.

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukking of gravering.

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van de superdeal producten zijn er verschillende bedruk mogelijkheden  van tampondruk tot graveren het verschild per product. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien. Bij diverse modellen is het tevens mogelijk om de producten te bedrukken graag laten wij u de mogelijkheden zien. Voor vragen over de bedrukkingen kunt u uiteraard telefonische contact met ons opnemen of een mail sturen naar advies@promotie.nl.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.