t-shirt stedman tanktop

t-shirt stedman tanktop

€2,75 Excl. btw
  • Levertijd:7 werkdagen
T-shirt stedman tanktop

T-shirt stedman tanktop als promotieartikel
Maak de T-shirt stedman tanktop persoonlijk door deze te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of te voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw r ...Meer informatie

t-shirt stedman tanktop als promotieartikel
Maak de t-shirt stedman tanktop persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “t-shirt stedman tanktop” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten.
  • Wij hanteren zeer scherpe prijzen!
  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Levertijd:7 werkdagen

T-shirt stedman tanktop

T-shirt stedman tanktop als promotieartikel Maak de T-shirt stedman tanktop persoonlijk door deze te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of te voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “T-shirt stedman tanktop” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukking.

 

Bedruk mogelijkheden

Drukken vanaf 25 stuks.

Voor het bedrukken van T-shirt stedman tanktop. zijn er diverse mogelijkheden zoals borduren en transferdruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.

 

 

 

 

 

 

 

Tags