Documententassen bedrukken

Documententassen bedrukken

Schenk uw relaties een documententas bedrukt met uw naam en/of logo en zij zullen uw naam altijd bij hun dragen.

Documententas bedrukken voor een groter bereik

Verras uw relaties met een bedrukte documententas. De documententassen zijn erg praktisch en hebben een professionele en zakelijke uitstraling. Omdat de tassen voorzien zijn van diverse opbergvakken is het eenvoudig om documenten en andere kantoorartikelen op te bergen en mee te nemen. De relatiegeschenk documententas doet het vooral heel goed als jubileum- en eindejaarsgeschenk. Maar u kunt de documententassen ook weggeven tijdens een workshop of seminar. Uiteraard kunnen we de documententassen bedrukken met uw eigen logo en/of originele tekst.

Kies uit een breed assortiment uw relatiegeschenk documententas

Het assortiment documenttassen is zeer veelzijdig. U vindt hier documententassen met een luxe uitstraling welke zeer geschikt zijn als zakelijke geschenken. Maar wij bieden u ook simpele documententassen met een casual uitstraling. De casual documententassen hebben vaak speelse kleuraccenten en subtiele vormen. Deze zijn ideaal om te schenken aan bijvoorbeeld studenten bij de start van hun loopbaan. U vindt altijd een documentenmap die perfect past bij uw doelgroep en gelegenheid. Laat de documententas bedrukken voor een grotere impact. Naast documententassen bieden wij tevens ander soort tassen. Dit aanbod loopt erg uiteen. Denk onder andere aan eco tassen met bedrukking, reistassen met logo, bedrukte rugzakken en boodschappentassen met opdruk. Kortom, genoeg keuze waardoor er altijd wel eentje tussen zit die past bij uw bedrijf en e ontvanger.

Combineer de documententas met andere relatiegeschenken!

Documententassen zijn met name handig voor mensen die dagelijkse richting het kantoor vertrekken of veel onderweg zijn voor hun werk. De tas biedt de mogelijkheid om diverse documenten mee te dragen zoals papierwerk en boeken. Daarnaast is het bij diverse soorten documententassen tevens mogelijk om de laptop in te stoppen. Doordat de tas nauw samenhangt met het kantoor is het een leuke toevoeging als u de tas uitbreidt met diverse bedrukte kantoorartikelen. Denk hierbij onder andere aan luxe schrijfmappen, gegraveerde pennen, unieke pennensets en wellicht handige drinkflessen. Stuk voor stuk zijn dit allemaal producten die veelvuldig gebruikt worden op het kantoor. Zo weet u zeker dat de producten in goede aarde vallen en daadwerkelijk gebruikt gaan worden.