Tassen bedrukken

BAGHANGER (luxe)

PRIJS OP AANVRAAG

Draagtas simple

€0,53Excl. btw

Sleuteletui

€0,61Excl. btw

Tim bag

€0,83Excl. btw

Edison conferentietas

€1,10Excl. btw

Boodschappentas

€1,35Excl. btw

Keneth boodschappentas

€1,44Excl. btw

Lighthouse draagtas

€1,50Excl. btw

Opvouwbare Draagtas

€1,56Excl. btw

Orlando conferentietas

€1,86Excl. btw

Autotas Skai Zwart acc

€1,97Excl. btw

Bist Congrestas

€2,00Excl. btw

Tassen bedrukken

In deze categorie vindt u tassen die wij voor u bedrukken, bedrukkingen op tassen is een prima manier om uw bedrijf te laten zien.  Zo worden er boodschappentassen, katoenen tassen, rugzakken en schoudertassen aangeboden. Maar ook tassen speciaal voor op reis, zoals heuptassen, koeltassen, reistassen, sporttassen, toilettassen, koffers en trolleys. In de categorie accessoires  een groot aantal artikelen die praktisch zijn bij het reizen , van bagageweegschaal tot een bagagelabel . Promotie.nl maakt het reizen gemakkelijk en tegelijk promoot u uw bedrijf. Met de bedrukte tassen bereikt u niet alleen uw klanten, maar ook hun medereizigers.  Uw bedrijfsnaam komt duidelijk in het zicht waardoor uw naamsbekendheid  snel zal toe nemen.

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken zijn er diverse mogelijkheden  van een zeefdruk tot een borduring. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien. Bij diverse modellen is het tevens mogelijk om de tas te borduren met uw logo, bedrijfsnaam en/of tekst naar keuze. Graag laten wij u de mogelijkheden zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.
Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.