Accessoires voor tassen bedrukken

Accessoires bedrukken

Help je zakenrelaties en prospects goed voorbereid op reis. Laat reisaccessoires bedrukken met logo zodat relaties jouw merk altijd met zich meedragen. De praktische accessoires met bedrukking zullen de mensen uit jouw netwerk op onverwachte momenten uit de brand helpen en dit maakt jouw organisatie iedere keer de redder in nood.

Geef uw relaties een bedrukt reisartikel cadeau

Verras al uw reizende relaties met unieke en praktische reisartikelen met opdruk. Dit zullen zij zeker waarderen. Zo zullen uw geschonken reisartikelen zorgen voor een zorgeloze vakantie. De reisartikelen, zoals bedrukte bagagelabels, schoenentassen met bedrukking of bedrukbare Car Chargers, zijn leuk om weg te geven op (vakantie)beurzen, tijdens open dagen of zelfs tijdens evenementen en festivals. Door de reisartikelen te bedrukken met uw logo, naam of unieke boodschap zorgt u voor meer naamsbekendheid. Bovendien zullen uw relaties de relatiegeschenken meenemen op vakantie, waardoor uw bereik nog groter wordt dan eerder gedacht. Dankzij uw bedrukte reisartikelen zal uw naam internationaal in beeld komen.

Bagagelabels bedrukken

Als je op zoek bent naar een goedkoop en toch effectief relatiegeschenk is een bagagelabel met jouw logo erop ideaal. De bedrukte bagagelabels vergezellen jouw relaties de wereld over en worden door vele ogen gezien. Ga je voor chique bagagelabels met bedrukking of springt jouw merk eruit met gekleurde vliegtuigjes of hippe zonnebrillen?

Voor ieder reisartikel met bedrukking een passend geefmoment

De bedrukte reisartikelen kunnen op ieder moment weggegeven worden. Of u nu op een beurs staat of een open dag organiseert, een reisartikel bedrukt met uw logo is altijd een goed idee. Daarnaast zijn de reisartikelen ook perfect om in te zetten als extraatje bij het boeken van een vakantie of weekendje weg. Denk bijvoorbeeld aan een originele bagagelabel met bedrukking bij een vliegreis of een bedrukbare fietstas bij een fietsvakantie. U kunt de praktische reisartikelen uiteraard ook combineren met een leuke reistas met opdruk om een weekendje weg compleet te maken. Of combineer deze met een bedrukt notitieboekje en pen met bedrukking voor de wereldreiziger. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kies uit een ruim assortiment reisartikelen en profiteer

Het assortiment reisartikelen is zeer divers. In het assortiment vindt u originele, praktische en opvallende geschenken voor op reis. Laat bijvoorbeeld een luxe bagagelabel bedrukken voor verre reizen. Deze kan bovendien ook steeds opnieuw gebruikt worden. Ook de schoenentas en de Suitroller zijn praktische en onmisbare reisartikelen bij businesstrips. Gaan uw relaties met de auto op reis, ook dan vindt u hier diverse passende relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte opladers en powerbanks.

Ook wanneer u niet op reis gaat zijn de reisartikelen praktische geschenken om weg te geven. Zo zijn de bedrukte handdoeken, heuptassen en sleuteletuis ook uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik. Bijvoorbeeld tijdens het sporten of het doen van boodschappen.