Boodschappentassen bedrukken

Boodschappentassen bedrukken

Opvallen tijdens het doen van boodschappen? Laat de boodschappentassen bedrukken met jouw logo en/of tekst.

Boodschappentas bedrukken voor in de winkelstraten

Met een bedrukte boodschappentas val je extra goed op bij je klanten en prospecten. De boodschappentas met logo wordt bijna dagelijks gebruikt, waardoor je logo onbewust in beeld komt bij verschillende mensen. Met een winkeltas met foto val je op in de menigte en vergroot jij jouw bereik. Bedrukte boodschappentassen zijn tevens geschikte giveaways voor een open dag, een marketingactie of een beurs. Je relaties kunnen echt van alles kwijt in de handige bedrukte boodschappentassen. Uiteraard kunnen wij de winkeltassen bedrukken met je logo, naam en/of andere originele tekst.

Van winkeltas met logo tot bedrukte boodschappentassen

In het brede assortiment bedrukte relatiegeschenken vind je altijd een boodschappentas die bij jouw business en jouw doelgroep past. Zo kun je bijvoorbeeld een praktische opvouwbare boodschappentas bedrukken. Dit compacte tasje past eenvoudig in de handtas en wordt dus sneller meegenomen. Naast de opvouwbare boodschappentas relatiegeschenk kun je ook kiezen voor eco tassen met bedrukking en bedrukte katoenen tassen. Niet alleen zijn deze stevig dankzij het materiaal, ze gaan ook nog eens vele malen langer mee. Kortom, goed voor het milieu! Je kunt alle tassen laten bedrukken met jouw logo en/of een originele tekst. Ben je op zoek naar een uniek geschenk? Verras je relaties dan met een gepersonaliseerde handtas. Een handtas met foto of naam heeft een grote impact op al jouw relaties.

Dé weggever tijdens het doen van boodschappen

Het niet zo verrassend dat de bedrukte boodschappentas een perfecte weggever is tijdens het doen van boodschappen, maar zo zijn er nog meer handige weggevers die het doen van de dagelijkse boodschappen net wat makkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan een handige kofferbak organizer voor het in- en uitladen van de boodschappen. Ook de bedrukte winkelwagenmuntjes is een originele giveaway. Veel supermarkten geven het muntje bedrukt met logo al weg aan klanten. Ook niet zo gek, want de bedrukking van het logo komt bij iedere gebruik in beeld waardoor de naambekendheid wordt vergroot.

Diverse soorten boodschappentasjes met bedrukking

Dankzij een breed assortiment te bedrukken boodschappentassen kun je een boodschappentas met opdruk uitkiezen die goed bij jouw business past. Hierbij kun je denken aan bedrukte shoppingtassen van verschillende materialen. Non-woven materiaal wordt gebruikt voor simpele boodschappentasjes met opdruk en is beschikbaar in allerlei kleuren en diktes. Daarnaast kun je ook boodschappentassen van stevig polyester en andere soorten kunststof laten bedrukken. Ben je op zoek naar een originele boodschappentas met opdruk? Laat een semi-doorzichtige nylon boodschappentas met logo bedrukken voor een speciaal effect. Ideaal om brochures en een visitekaartje mee te geven aan prospecten.