Boodschappentassen

Ongeweven Geschenktas M

PRIJS OP AANVRAAG

Papieren tas 'S'

€0,32Excl. btw

Papieren tas 'M'

€0,37Excl. btw

Boca boodschappentas

€0,60Excl. btw

Totecolor

€0,60Excl. btw

PAPER

€0,62Excl. btw

Non woven tas Zagreb

€0,67Excl. btw

APO BAG

€0,68Excl. btw

Boodschappentas shopper

€0,69Excl. btw

Cottonel

€0,70Excl. btw

 

Boodschappentassen en draagtassen

Boodschap tassen en draagtassen zijn de ideale artikelen voor uw beurs en/of promotie. De tassen zijn te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of tekst naar keuze. Ook zijn de tassen leverbaar in verschillende soorten en maten. Opvouwbare boodschap tassen zijn erg populair en handig om mee te nemen wanneer u boodschappen gaat doen!. De tassen zijn uiteraard van goede kwaliteit en natuurlijk snel geleverd. Tassen met eigen ontwerp is mogelijk, maar dan moet u even telefonische contact opnemen of eventueel een mail sturen.

 

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukking.

Bedruk mogelijkheden
Voor het bedrukken zijn er diverse mogelijkheden zoals transferdruk en borduren. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien. Bij diverse modellen is het tevens mogelijk om de boodschappen en draag tassen te borduren met een zelf gemaakt ontwerp, graag laten wij u de mogelijkheden zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.
Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.