Draagtassen en opvouwbare tassen bedrukken

Opvouwbare tasjes bedrukken

Een opvouwbaar tasje met opdruk is een compact en praktisch relatiegeschenk. Daarnaast hoeft opvouwbare tasjes bedrukken helemaal niet duur te zijn. Zet opvouwbare tasjes met logo in om naamsbekendheid te vergroten.

Handig opvouwbaar tasje met opdruk

Een bedrukte opvouwbare tas kan op veel manieren worden ingezet als marketingtool. Omdat opvouwbare tasjes met opdruk kleine giveaways zijn, kunt u veel van deze relatiegeschenken weggeven op een evenement. Zeker nu plastic steeds minder populair wordt, is het een slimme strategie om bedrukte opvouwbare tasjes aan relaties of leads te schenken. Potentiële klanten zullen blij zijn met zo’n handig en compact tasje en zullen deze dan ook vaak gebruiken. Voor beurzen en opendagen kunt u opvouwbare tasjes bedrukken en los meegeven, maar u kunt uw promotiemateriaal zoals flyers en informatieboekjes ook in de bedrukte opvouwbare tassen stoppen. Zo slaat u twee vliegen in één klap: een mooi relatiegeschenk dat tevens functioneert als tool voor lead generatie.

Opvouwbare tas met logo

De opvouwbare tas is een item dat door bijna iedere doelgroep gebruikt wordt. Hierdoor is het opvouwbaar tasje met logo en/of bedrijfsnaam perfect om in te zetten als promotiemiddel. Een goed promotiemiddel, zoals een luxe sleutelhanger met bedrukking, kenmerkt zich vaak door het compacte formaat, de toegankelijkheid en het feit dat het een gebruiksvoorwerp is. De opvouwbare tas met opdruk voldoet aan al deze eigenschappen. Laat een opvouwbare tasjes bedrukken met uw eigen logo voor awareness. Door een opvouwbare tas met logo te bedrukken zullen mensen op den duur uw bedrijfslogo herkennen, een strategie die door veel grote organisaties wordt ingezet. Opvouwbare tasjes bedrukken en weggeven is een duurzame marketingstrategie omdat de tasjes slechts één keer van opdruk worden voorzien. Vervolgens gaat een tasje een eigen leven leiden en wordt door veel ogen bekeken, zonder dat u er nog iets voor hoeft te doen.

Branding met opvouwbare tassen bedrukken

Opvouwbare tasjes met opdruk kunnen de branding van een bedrijf flink ondersteunen. Dit betekent dat wanneer u of uw organisatie opvouwbare tasjes bedrukken overweegt, er rekening gehouden moet worden met de identiteit van de organisatie. Kies voor tassen in de kleuren van de organisatie of laat opvouwbare tassen bedrukken in de kleuren van het bedrijf. Consistentie in kleur, lettertype en uitstraling is essentieel als het gaat om giveaways. Opvouwbare tasjes bedrukken maakt het mogelijk om uw bedrijf in de spotlight te zetten en branding guidelines opvolgen hoort hierbij. Wilt u opvouwbare tasjes bedrukken met uw logo of ook met een aparte boodschap? De weggevers kunnen ideaal aansluiten bij een lopende actie of de introductie van een nieuwe website. Indien uw bedrijf een groen imago heeft of wil creëren kunt u eco-tassen bedrukken of papieren tassen bedrukken om de missie en visie van het bedrijf te benadrukken.