Katoenen tassen bedrukken

Katoenen tassen bedrukken

Katoenen tassen zijn trendy, stijlvol én duurzaam. De katoenen tasjes zijn te bedrukken met alle mogelijke kleuren. Bekijk nu ons ruime assortiment.

Katoenen tassen met logo: populair en duurzaam relatiegeschenk

De bedrukte katoenen tas is een populair relatiegeschenk en een mooie vervanger van plastic tasjes. Winkels en supermarkten geven tegenwoordig geen plastic tassen meer weg, dus hoe mooi zou het zijn als uw klanten en relaties rondlopen met een katoenen tas of papieren tas met logo van uw bedrijf erop? Bij Promotie.nl kunt u niet alleen katoenen tassen bedrukken met uw logo maar ook met een foto of pakkende tekst. Een katoenen tas met opdruk zal door veel mensen gezien worden en dus voor extra naamsbekendheid zorgen. Daarnaast is een katoenen tas met opdruk ook gewoon heel handig!

Smart marketing: katoenen tassen met opdruk

Heeft u een bepaalde doelgroep op het oog? Katoenen tasjes bedrukken kan helpen om de aandacht van deze groep mensen te trekken. U kunt de tekst precies aanpassen op de interesse, stijl en tone of voice van de doelgroep die u wilt bereiken. Target marketing is simpel door middel van katoenen tasjes bedrukken. Middels een katoenen tas met opdruk kunt u ook eenvoudig uw offline en online marketingstrategie verbinden. Zo kunt u bijvoorbeeld katoenen tassen bedrukken met een scanbare QR-code of een hashtag voor een lopende online actie. Voor guerrilla-marketing zijn katoenen tasjes met opdruk uitermate geschikt. Voor langdurige branding kunt u tevens andere tassen bedrukken, zoals reistassen of laptoptassen.

Mogelijkheden katoenen tassen met opdruk

Promotie.nl biedt tal van mogelijkheden als het gaat om katoenen tasjes bedrukken. Naast schoudertassen met een groot drukvlak hebben wij ook katoenen rugzakjes in ons assortiment. Deze schattige katoenen tasjes met opdruk worden ook vaak door kinderen gebruikt, bijvoorbeeld als deze aan een picknick meedoen of naar gym gaan. In het assortiment van te bedrukken katoenen tassen heeft u keuze uit zowel witte tassen als gekleurde units. Met langere en kortere handvaten is er werkelijk voor iedereen en elke situatie wat. Voor de zomermaanden kunt u strandtassen laten bedrukken en zelfs internationale naamsbekendheid verkrijgen als klanten en relaties uw geschenk over de grens meenemen.

Duurzame katoenen tassen bedrukken

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de consequenties van consumptiekeuze en koopgedrag. ‘Je bent wat je eet’ kan verlengd worden naar ‘Je bent wat je koopt’ waarbij mensen persoonlijke identiteit koppelen aan producten. In de groenere wereld die we allemaal graag zien worden katoenen tassen met logo hergebruikt wat voor langdurige naamsbekendheid zorgt. Om te laten zien dat uw bedrijf bij wil dragen aan een gezonder milieu kunt u ervoor kiezen om ecologische tassen te bedrukken en aan uw relaties cadeau te doen. Deze eco-tassen zijn vaak van gerecycled materiaal gemaakt en honderd procent afbreekbaar. Recyclen en hergebruiken belast het milieu veel minder dan nieuw materiaal maken, omdat het productieproces voor nieuw materiaal intensiever is en meer grondstoffen kost.