Categorieën
Prijs

t/m

Kleur

Koeltassen bedrukken

Koeltassen bedrukken

Je bedrijfslogo op het strand, jouw merk op vakantie, je contactgegevens op de camping… met bedrukte koeltassen is het allemaal mogelijk. Wanneer een koeltas met bedrukking bij de (sub)doelgroep van jouw organisatie past, heb je het ideale relatiegeschenk in handen. De koeltas met logo zal met liefde gebruikt worden en vaak in zicht zijn, net zoals jouw branding.

Koeltas bedrukken voor een groot bereik

Of het nu gaat om een picknick, een outdoor lunch of een uitje, de koeltas is een onmisbaar hulpmiddel en valt onder de tassen met bedrukking. Je relaties zullen een bedrukte koeltas zeker waarderen. De koeltas relatiegeschenk is niet alleen een uitkomst voor warme dagen, maar kan het hele jaar door gebruikt worden. Zo houdt het koeltasje met naam of logo de lunch altijd koel en vers. Het is een leuk en praktisch geschenk dat vaak gebruikt zal worden. De bedrukte koeltassen zijn ook erg leuk om weg te geven in de recreatiebranche, denk bijvoorbeeld aan campings en reisbureaus.

Het ideale relatiegeschenk voor onderweg: een koeltas met jouw bedrijfslogo

Vandaag de dag is er heel veel keuze, dit maakt het niet altijd makkelijk om een geschikt relatiegeschenk te vinden. Bedenk goed wat jouw relaties van pas zou kunnen komen. Een koeltas met opdruk is een vrij breed inzetbaar geschenk, waarbij je zelf kunt beslissen of je een goedkopere koeltas met logo weggeeft aan een grote groep mensen of een selectief gezelschap in het zonnetje zet met een exclusieve bedrukte koeltas. Welke koeltas met bedrukking je ook kiest, de totaalprijs ligt niet per se hoger in het geval van een luxere koeltas met tekst. De oplage te bedrukken koeltassen varieert van 5 tot 150 stuks. Het ligt er maar net aan met welk doel het koeltassen bedrukken heeft.

Waarom laat jij koeltassen bedrukken?

Op welk soort koeltas jij jouw bedrijfslogo wil laten bedrukken hangt af van je gestelde doelstellingen. Voor iedere investering is het belangrijk een meetbaar doel voor ogen te hebben en dit geldt net zo goed voor bedrukte relatiegeschenken. Wil jij een nieuwe markt betreden en leads genereren of ga jij voor duurzaam onderhoud van bestaande zakenrelaties? Je kunt koeltassen bedrukken in grote aantallen en deze op een beurs uitdelen. Hierdoor wordt je merk bekend onder grote groepen mensen. Door het bedrukken van koeltassen in grote getallen kun je bijvoorbeeld bestaande marketing acties ondersteunen en meer mensen naar je website of je sociale mediakanalen trekken.