Papieren tassen bedrukken

Papieren tassen bedrukken

De papieren zak is praktisch, functioneel en duurzaam. Daar wilt u als organisatie toch ook bekend mee worden?

Duurzaam alternatief: gepersonaliseerde papieren tassen

Het verbod op gratis plastic tasjes heeft een grote impact op het milieu en levert een bijdrage aan het verkleinen van de plastic soep in onze oceanen. Een goed alternatief voor de plastic zakken zijn de katoenen tassen, maar de papieren tassen zijn nog duurzamer en zeer populair. Vooral in de retail is dit een belangrijke weggever. De bedrukte papieren tassen met logo of naam zijn overal in de winkelstraten te zien. Het papieren zakje is praktisch, functioneel en duurzaam. Daar wilt u als organisatie toch ook uw naam aan verbinden?

Papieren tassen bedrukt met uw logo of tekst

De papieren tassen zijn voorzien van een neutrale uitstraling. U kunt kiezen voor een gekleurde glossy variant of een eenvoudige tas met natuurlijke look. Dankzij het eenvoudige design kunt u de papieren tasjes bedrukken zoals u zelf zou willen. Bedrukt met uw bedrijfsnaam is dit een perfecte manier om uw naamsbekendheid te verhogen. Gecombineerd met uw logo is de impact nog veel groter. Daarnaast kunt u ook de papieren tasjes laten bedrukken met een opdruk in verschillende kleuren. Zo kan sluiten de bedrukte papieren tasjes perfect aan bij uw huisstijl. De bedrukkingsmogelijkheden zijn eindeloos.

Bedrukte papieren draagtassen voor allerlei evenementen

Of u nu de papieren tassen bedrukt met logo of met tekst, het is altijd wel een goed idee. Niet alleen in de retail is de papieren tas populair. Het tasje wordt ook veel vaker gezien tijdens salons, open deurendagen en festivals. Laat bijvoorbeeld een papieren draagtas bedrukken met uw logo en vul deze met flyers en ander promotiemateriaal. De bezoekers van een beurs zullen deze direct meepakken, waardoor u nog lang onder de aandacht blijft. Heeft u een speciaal evenementen waarbij u onder de aandacht wilt komen met bedrukte papieren draagtassen? Wij denken graag met u mee over de inzetbaarheid en verschillende mogelijkheden van dit promotiemateriaal.