Reistassen, Koffers en Trolleys bedrukken

Koffers & Trolleys bedrukken

Sta je binnenkort op een beurs of gaan jouw medewerkers vaak op zakenreis? Laat trolleys bedrukken met logo voor grensoverschrijdende branding! De te bedrukken koffers hebben een groot drukvlak en zijn ook in fullcolour te bedrukken. Voor belangrijke zakenrelaties kun je ook luxe trolleys

graveren en zo de relatie versterken én je netwerk van zakelijke contacten uitbreiden.

Reistassen bedrukken

Als jij grensoverschrijdende branding en internationale naamsbekendheid wilt zijn bedrukte reistassen het ultieme relatiegeschenk voor jouw prospects en zakelijke contacten. De praktische reistassen met logo zullen daarnaast ook in thuisland gebruikt worden, bijvoorbeeld als sporttas of weekendtas. Met een bedrukte reistas dragen relaties jouw merk altijd zichtbaar met zich mee.

Reistassen bedrukken met logo voor een groter bereik

Een weekendje weg of een verre vakantie, reistassen komen altijd van pas. Schenk uw relaties een originele reistas. Zij zullen dit praktische geschenk zeker waarderen. De bedrukte reistassen zijn luxe geschenken die het goed doen als zakenrelatie, maar ook als merchandise of als prijs bij een win-actie. Bedruk uw reistas met naam of logo. Omdat de reistassen overal mee naar toe genomen worden, wordt uw bereik nog groter dan u eerst had gedacht. Bent u eerder op zoek naar een reiskoffer met bedrukking, geen probleem ook dat is mogelijk bij Promotie.nl.

Voor iedere doelgroep een passende reistas

Van compacte weekendtassen tot grote reistassen, hier vindt u het allemaal. De reistassen zijn vaak voorzien van diverse opbergvakken, waardoor u alles eenvoudig mee kunt nemen. Er is zelfs een reistas met een apart vak voor schoenen of vuile was. U vindt altijd een reistas in de stijl die bij uw doelgroep past. Voor zakenrelaties is een reistas met een neutrale kleur zeer geschikt, maar voor een jongere doelgroep is een kleurrijke reistas weer geschikt. Uiteraard kunnen wij uw reistas bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Denk er daarnaast ook eens aan om de reistas gecombineerd te schenken. Een toilettas met bedrukking is bijvoorbeeld een mooie toevoeging. Maar ook zaken als handdoeken met opdruk of drinkbeker met bedrukking passen prima. Zo bied u uw personeel en/of zakenrelatie een compleet pakket wat absoluut gewaardeerd wordt!

Laat een reiskoffer of trolley met naam of logo bedrukken

De promotie reiskoffer is een zeer praktisch geschenk voor jouw relaties. Laat een reiskoffer met naam bedrukken en zet deze in als weggever op vakantiebeurzen. De koffer met opdruk is een uiterst effectief relatiegeschenk met opdruk dankzij het grote drukoppervlak bieden te bedrukken trolleys in het assortiment hebben veel kansen voor marketing. Promotie.nl Relatiegeschenken bedrukt trolleys met logo, tekst of afbeelding. Reiskoffers met bedrukking zijn daarnaast beschikbaar in verschillende kleuren en kunnen ook in fullcolour bedrukt worden. Zo kun je trolleys bedrukken naar eigen wens en geheel conform de branding van jouw onderneming.

Geniet wereldwijde naamsbekendheid dankzij trolleys met opdruk

Wil jij jouw merk niet alleen in Nederland maar ook internationaal op de kaart zetten? Laat reistassen bedrukken, want deze gaan meerdere keren per jaar de grens over! Een relatiegeschenk trolley zal overal mee naar toe worden genomen, waardoor je bereik nog groter wordt dan je eerst had verwacht. Jouw trolley met logo en/of tekst zal de wereld over reizen en zal zorgen voor wereldwijde naamsbekendheid. Hier kun je slim op inspelen door de reistrolley te bedrukken in het Engels om zo het internationale publiek direct aan te spreken. Laat de reiskoffer bedrukken met onlinecontactgegevens, zodat prospecten weten hoe ze jouw business op Instagram of Facebook kunnen vinden.