Rugzakken bedrukken

Rugzak simple

€0,67Excl. btw

Daffy

€0,70Excl. btw

Polyester 210D rugtas

€0,89Excl. btw

Glitterbag Rugzak

€0,99Excl. btw

Colored

€0,99Excl. btw

Opvouwbare rugzak Kissa

€1,00Excl. btw

Shoop rugzak

€1,08Excl. btw

Rugzak Keisy

€1,15Excl. btw

rugzak reflective

€1,20Excl. btw

Rugzak Llorel

€1,20Excl. btw

Rugzak Non Woven

€1,27Excl. btw

Rugtas

€1,29Excl. btw

190T Nylon Rugzak

€1,34Excl. btw

Rugzak eco

€1,35Excl. btw

New York

€1,55Excl. btw

Pocket Shoop

€1,60Excl. btw

Rugzakken bedrukken doet u bij ons!

Wilt u uw personeel of klanten eens even goed in het zonnetje zetten? Dan zijn wij er voor u! Wij van promotie.nl hebben namelijk een enorm assortiment in relatiegeschenken. Bij ons vindt u gegarandeerd het product dat u zoekt. Een mooi voorbeeld hiervan is rugzakken bedrukken. Wij bieden namelijk rugzakken van hoge kwaliteit aan. Dit geldt zowel voor de tas zelf als voor de bedrukking. Uw rugzakken bedrukken kunt u dan ook het beste bij ons doen! Wij zorgen er namelijk voor dat de rugzak erg lang mee gaat. Hierdoor zullen meer mensen de naam, het logo of de slogan van uw bedrijf zien!

Het geven van relatiegeschenken doet u in de eerste plaats namelijk uit waardering voor uw klanten en personeel. Echter is dit in de tweede plaats ook een hele mooie manier van reclame maken. Wanneer u een mooi product weggeeft dan is de kans ook zeer groot dat dit product gebruikt wordt. Hierdoor zullen veel mensen in aanraking komen met uw bedrijf. Dit natuurlijk op een positieve manier omdat de producten er goed uit zien!

Meer dan alleen rugzakken bedrukken!

Wij hebben een enorm assortiment. Dit houdt in dat er veel meer mogelijk is dan het bedrukken van uw rugzakken. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook andere soort tassen aan. Denk hierbij aan een reistas of een sporttas. Hebt u liever een heel ander soort product? Dan is dit uiteraard ook mogelijk! Zo bieden wij bijvoorbeeld gereedschap, kerstpakketten en speelgoed aan. Al onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit en dit geldt zeker ook voor de bedrukking.

Bent u geïnteresseerd in onze producten en hebt u advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar en u kunt al uw vragen aan ons stellen. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld advies geven over welk product het beste bij uw doelgroep past.