Schoudertassen bedrukken

Schoudertassen bedrukken

Zorg ervoor dat je door heel shoppend Nederland gezien wordt. Sterker nog, misschien ook wel in het buitenland! Laat schoudertassen bedrukken met je logo en een pakkende quote om de aandacht te trekken. De praktische schoudertassen met bedrukking zullen met alle liefde gebruikt worden in allerlei situaties waardoor de naamsbekendheid van je organisatie blijft groeien!

Draagtassen bedrukken voor een groot bereik

Een draagtas met logo is zeer geschikt als promotiemateriaal. Zo kun je bijvoorbeeld een draagtas laten bedrukken voor op een beurs of tijdens een evenement of opendeurdag. De bedrukte schoudertassen zijn erg praktisch, omdat deze snel gevuld kunnen worden met folders, catalogi en andere bedrukte relatiegeschenken. Bovendien zullen de bedrukte draagtassen met logo of tekst steeds opnieuw gebruikt worden, waardoor je bereik nog groter wordt dan gedacht. Met een draagtas bedrukt met logo ben je verzekerd van tastbaar bereik.

Bedrukte draagtassen voor iedere gelegenheid

Gepersonaliseerde draagtassen kunnen op ieder moment weggeven worden. Niet alleen voor beurzen en evenementen kun je draagzakken bedrukken, maar bijvoorbeeld ook tijdens een leuke marketingactie. Zo kun je de draagtassen drukken met de actie, zodat hier extra aandacht voor verkregen wordt.  Steek ook van tevoren brochures en informatiefolders in de bedrukte schoudertas, zodat men deze thuis rustig kan nalezen. Je kunt ook kiezen voor verschillende stoffen, zoals bedrukte katoenen tasjes of papieren tassen. Voor kinderen zijn draagtassen bedrukt met logo ook een leuk en praktisch geschenk. Deze kunnen zij bijvoorbeeld gebruiken bij het sporten of tijdens een schoolexcursie.

De verschillende soorten tassen als relatiegeschenk

Naast standaard schoudertassen biedt Promotie.nl Relatiegeschenken meer bedrukbare draagtassen. Hierbij kun je denken aan boodschappentassen met logo, bedrukte katoenen tassen en eco tassen met opdruk. Al deze vormen zijn ook beschikbaar in schoudertassen maar dan met ander materiaal of in een andere vorm. Uiteraard is de soort tas met bedrukking sterk afhankelijk van je doelgroep en gelegenheid. Maar ook wat het best past bij jouw bedrijf. Want je wilt tenslotte middels de tas de huisstijl van jouw bedrijf uitstralen. Zorg er dan ook voor dat de kleuren overeenkomen met de huiskleuren van het bedrijf en gebruik passende stoffen. Is het een tas voor belangrijke zakenrelaties, kies dan zeker voor stevige stoffen voor een luxe ogende tas.

Ga mee met trends wanneer je schoudertassen bedrukt

Door schoudertassen in kleine oplage te bedrukken kun je tevens inspelen op bestaande trends en ontwikkelingen binnen jouw doelgroep. Zelfs schoudertassen met opdruk zijn op een gegeven moment uitgedragen en door de marketingcampagne een update te geven en nieuwe tassen te bedrukken blijft jouw merk altijd in het oog springen. Laat bijvoorbeeld schoudertassen bedrukken voor verschillende seizoenen en gebruik passende quotes in combinatie met jouw logo en branding. Door dicht bij je doelgroep te blijven maak je de meeste kans op conversies en mond-tot-mondreclame.